CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar nordisk ansvarig inom Debt & Structured Finance, Capital Markets

CBRE fortsätter sin tillväxtfas inom Sverige och Norden, denna gång inom affärsområdet Debt & Structured Finance. CBRE har rekryterat Viggo Bekker Ståhl för att leda och växa det nordiska teamet inom Debt & Structured Finance.

Viggo har varit rådgivare till låntagare och långivare i Norden i mer än ett decennium. Viggo har stor erfarenhet av fastighetskrediter, M&A över landsgränserna samt omstruktureringar och utveckling/implementering av ESG-kopplade ramverk för fastighetskrediter. Viggo var senast Director – Nordics på Aareal Bank AG.

Viggo kommer att vara en del av Capital Markets, som leds av Patrik Kallenvret, samt EMEA Debt & Structured Finance med Paul Coates som ansvarig. Viggo kommer att ansvara för att utveckla CBREs erbjudande inom Debt & Structured Finance i hela Norden. Särskilt fokus är att resa finansieringar. Denna expansion av Debt & Structured Finance i Norden sker i nära samarbete med CBREs etablerade team i kontinentaleuropa och UK.

Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden kommenterar:

"Vi är glada över att välkomna Viggo till teamet när vi utökar och utvecklar vår kompetens inom Debt & Structured Finance. Den nordiska marknaden har fortsatt att utvecklas väl, trots de utmaningar som tilltagande geopolitisk oro och ränteoro innebär. Investerare i krediter, fastigheter eller aktier söker i allt högre grad tillgång till nordiska fastighetskrediter. Den kombinerade styrkan i vårt kapitalmarknadserbjudande, med en inneboende förståelse för de globala fastighetsmarknaderna och finansiell styrka, gör oss väl lämpade att erbjuda våra kunder tillgång till attraktiva kreditmöjligheter."

Viggo Bekker Ståhl kommenterar:

"Jag är stolt över att ansluta till CBREs globala fastighetsplattform och hjälpa till att leverera förstklassiga kreditmöjligheter och rådgivning i hela Norden. Genom att kombinera fastighetsfinansiering och branschkunskap, global räckvidd och finansiell kapacitet ser jag fram emot att göra CBRE till förstahandsvalet som partner för både långivare och låntagare för kreditgivning avseende nordiska fastigheter. Detta kommer att ytterligare förbättra CBREs position som tillhandahållare av skräddarsydda tjänster."

I mars välkomnade CBRE Linda Persson, Karin Hyltse och Henrik Broms.

I april välkomnade CBRE Johanna Jonsson.

CBRE söker fler kollegor till tjänster i Sverige. Du finner dem här:
https://cbre.teamtailor.com/

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com/welcome-to-the-nordics-real-estate-blog 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är VD på CBRE Sweden och utgår ifrån Stockholmskontoret. I tillägg till VD-uppdraget arbetar Patrik med Capital Markets.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen