CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar ny Managing Director i Sverige

CBRE meddelade idag att Anders Liljenstolpe blir ny Managing Director, Advisory Services i Sverige, med tillträde den 3 oktober, 2022. Anders Liljenstolpe har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen, från flertalet ledande roller.

Colin Waddell, Managing Director, Nordic region, CBRE, kommenterar:

“Jag är mycket glad över att välkomna Anders Liljenstolpe till CBRE som ny Managing Director (MD). Det finns stora möjligheter för att fortsätta stärka vår position och vår kapacitet gentemot kunder i Sverige och över norden. Anders kompetens och erfarenhet är ideal för att leda denna tillväxtresa.“

Anders Liljenstolpe, tillträdande Managing Director, Advisory Services, CBRE Sweden, kommenterar:

“CBRE har tagit en imponerande marknadsposition och har etablerat sig som ledande inom fastighetsbranschen, i Sverige och internationellt. Jag ser verkligen fram emot att lära känna CBREs kunder och medarbetare och tillsammans bygga vidare på framgångarna.”

Patrik Kallenvret, nuvarande Managing Director, Capital Markets, kommer nu fokusera på sin roll som Head of Capital Markets, Nordics & Sweden. Han kommenterar:

”Jag ser verkligen fram emot att välkomna Anders till oss. Det känns rätt och tryggt att lämna över MD-uppdraget till honom. För egen del ska det bli riktigt kul att fokusera 100% på mitt nordiska och svenska Capital Markets-uppdrag. Att tillsammans med vårt starka nordiska team, fortsätta vår tillväxtresa i samarbete med våra nuvarande och nya internationella kunder.”

Pernilla Tallqvist, COO, fortsätter i sin roll i nära samarbete med Anders.

Anders Liljenstolpe kommer närmast från en roll som CEO hos JLL, Ryssland, och före dess var han Senior Vice President, Country Director, Russia, hos SRV, ett finskt byggföretag, samt GM på IKEA i Ryssland. Han har nu flyttat hem till Stockholm och ser fram emot att ta med sig sina erfarenheter till CBRE och den svenska marknaden.

Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog

Colin Waddell

Colin Waddell

Colin Waddell är Managing Director, CBRE Nordics och Norge.
Kontaktuppgifter: +358 50 464 0458

colin.waddell@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen