Pressreleaser CBRE

CBRE rekryterar ny Head of Workplace Consulting samt stärker teamet med rådgivare till Occupier

Skriven av Yvonne Ehinger | 3 oktober 2024

CBRE, världens största företag inom kommersiella fastigheter meddelade idag att Sanna Ridhagen och Mira Salomonsson ansluter till bolaget.

CBRE fortsätter sin tillväxtresa inom affärsområdet Occupier och välkomnar Sanna Ridhagen som rekryterats som Head of Workplace Consulting. Hon har lång erfarenhet av rådgivning inom Workplace, förändringsarbete och ledarskapsutveckling. Hon kommer närmast från Tenant & Partner.

 Mira Salomonsson är nyexaminerad Civilingenjör inom Samhällsbyggnad vid KTH. Parallellt med studierna har Mira arbetat på Newsec.

"Vi är så glada över att välkomna Sanna och Mira till CBRE. Vi ser en stor potential på marknaden och stor efterfrågan från våra kunder, varför det känns oerhört kul att välkomna just dessa två kollegor. Med Sannas kombinerade branscherfarenheter förstärker vi vår kapacitet för att bättre kunna möta våra kunders efterfrågan på våra tjänster", säger Anders Hansén, Head of Occupier, CBRE Sweden.

"Jag är väldigt positiv till att börja hos CBRE. Jag vill verkligen bidra med min erfarenhet för att utveckla rådgivningen inom Workplace. Det ska bli roligt att utveckla affären tillsammans med teamet i Sverige, Norden och global!”, säger Sanna Ridhagen.

Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige och Norden genom att följa Sveriges Fastighetsblogg https://www.sverigesfastighetsblogg.se och Nordics Real Estate Blog https://www.nordicsrealestate.com

Om CBRE
I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.
Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.
CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 130 000 anställda. CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com