Senaste artiklarna

CBRE fortsätter växa i det nya affärsområdet Building Consultancy

Av Yvonne Ehinger | 2019/06/18

Ca 1 minuters läsning

CBRE har sedan en tid ett dedikerat affärsområde, Building Consultancy, som hjälper kunderna i arbetet med att utveckla och förädla fastigheter och projektidéer. Arbetet drivs av Johan Billing, tillsammans med Christer Skagerlind och Emelie Samuelsson. CBRE rekryterar nu ytterligare en medarbetare till teamet.

CBRE ser fortsatt ökad efterfrågan inom logistiksegmentet

Av Yvonne Ehinger | 2019/06/05

Ca 2 minuters läsning

CBREs team inom Industrial & Logistics, Advisory and Transaction Services, agerar som uthyrningsrådgivare i hela Sverige. Det är fortsatt stort behov för rådgivning inom logistik och för att möta den växande efterfrågan rekryteras ytterligare en medarbetare.

CBRE Hotter than Apple and Tesla

Av Sofia Sandell | 2019/03/11

Ca 1 minuters läsning

CBRE Sweden’s HR Manager tells Nordic Property News about the work that led the company to a top ranking on Forbes's list of best employers.

Fler artiklar

29
08, 2018

Välkommen till Sveriges Fastighetsblogg

Ca 30 sekunders läsning
Som marknadsledande fastighetsrådgivare får CBRE kontinuerligt nya insikter från omvärlden när det gäller fastighetsområdet och med Sveriges Fastighetsblogg vill vi förmedla vår kunskap och erfarenhet till dig.

Arkiv

Kategorier

Författare

Om Sveriges Fastighetsblogg

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Här på Sveriges Fastighetsblogg vill vi dela den kunskapen med dig. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad.

Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter på ett smidigare sätt än vad du får genom traditionella nyhetsbrev.

Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Prenumerera på bloggen

Prenumerera på bloggen