Senaste artiklarna

Detaljhandeln ömsar skinn

Av Erik Collin | 2019/12/05

Ca 2 minuters läsning

När konsumenter har all världens varor ett knapptryck bort ställs nya krav. En trend är ”retailtainment”. CBREs Erik Collin berättar mer.

Byggboom på Malmös kontorsmarknad

Av Dan Brink & Emma Mattsson | 2019/12/03

Ca 2 minuters läsning

CBREs Dan Brink och Emma Mattsson skriver att Malmös kontorsstock växer. Under 2019 och 2020 färdigställs tio kontorsprojekt , vilka innefattar ca100 000 kvm.

Framtidens advokatkontor

Av Daniel Dubois | 2019/11/28

Ca 3 minuters läsning

CBREs Daniel Dubois har analyserat rapporten "Law in EMEA 2019" som beskriver lokalnyttjande för den legala sektorn - advokatbyråer.

Fler artiklar

21
11, 2019

Tips vid omförhandling av hyresavtal

Ca 3 minuters läsning
Ann-Sofie delar med sig av tips inför omförhandling av hyresavtal.
12
11, 2019

Så fångar du hyresgästen

Ca 2 minuters läsning
Den traditionella processen för att visa förslag på hyresgästanpassningar kan vara tids- och resurskrävande. Vore det inte enklare att kunna visa direkt hur en lokal kan utformas utifrån kundens behov?
07
11, 2019

De 3 vanligaste frågorna om certifiering av fastigheter

Ca 4 minuters läsning
Kunskapen ökar inom fastighetsbranschen gällande certifiering av fastigheter. Men frågorna är fortfarande många. CBREs Hållbarhetsrådgivare svarar på frågorna i en film. Du kan även lyssna eller läsa artikeln.

Arkiv

Kategorier

Författare

Om Sveriges Fastighetsblogg

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Här på Sveriges Fastighetsblogg vill vi dela den kunskapen med dig. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad.

Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter på ett smidigare sätt än vad du får genom traditionella nyhetsbrev.

Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Prenumerera på nya artiklar