Pressreleaser CBRE

CBRE rekryterar rådgivare till Industrial & Logistics

Skriven av Christoffer Bladh Nord | 2 februari 2023

CBRE har rekryterat Robert Jones som Associate Director till affärsområdet Industrial & Logistics. Robert kommer närmast från Cushman & Wakefield där han arbetat i ca 4 år och senaste året fokuserat helt på industri och logistikfastigheter.  

Affärsområdet Industrial & Logistics inom CBRE har haft en stark utveckling senaste åren och 2022 var ett rekordår. CBRE fortsätter tillväxtresan i Sverige och förstärker affärsområdet för att tillgodose kundbehoven ännu bättre.

Christoffer Nord, Head of Industrial & Logistics kommenterar:
”Vi och våra kunder ser stor potential i Stockholm och Mälardalsregionen framöver så det är logiskt att vi stärker upp där. Robert passar perfekt in i teamet och vi ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans”.

Robert Jones tillägger:
”Jag har arbetat i branschen några år och sedan en tid tillbaka fokuserat helt på industri- och logistikfastigheter. Det är en het marknad och jag ser verkligen fram emot att jobba i teamet och hjälpa till att hitta bra lösningar till våra kunder”.

 

Robert Jones


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.