CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Starkt år av CBRE och bäst i Euromoney

I Fastighetssveriges ”Tema: Konsulter” skriver tidningen om CBRE när de presenterar de största konsulterna inom uthyrning och transaktion. De sammanfattar med ”Starkt år av CBRE”.

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Alla segment inom CBREs uthyrningsverksamhet har gått bra. De största uthyrningarna har skett i industri- och logistiksegmentet. Christoffer Bladh Nord är ansvarig för A&T Industrial & Logistics och kommenterar marknaden:

CBRE_Christoffer_Bladh_Nord”Marknaden är jämn och aktiv inom Industrial & Logistics segmentet även detta år, trots Pandemin. Vi har lyckats slutföra affärer som vi tagit med oss in från föregående år, men framförallt skapat nya. Som det ser ut nu finns det ingen som helst anledning att tro att det kommer mattas av och vi hör heller inget annat från våra kunder, hyresgäster som fastighetsägare.”

I Göteborg har CBRE varit rådgivare till flertalet kontorsuthyrningar som Lena Brixstedt varit ansvarig för. CBRE har rådgivare i Malmö, Göteborg och Stockholm och vi har nyligen skrivit ett ramavtal med Akademiska hus gällande kontorsuthyrning för alla tre städer.

Glenn Håkansson är ansvarig för Investor Leasing i Göteborg. Han kommenterar:

CBRE-Glenn-Hakansson

”Vi märker en fortsatt försiktighet gällande att teckna nya avtal och vi får fler kontrollfrågor än vanligt. Men vi ser också att företag behöver ta nästa steg i att finna nya lokaler, som kan vara större eller mindre. Att vi nu signar två avtal på kort tid visar på framåtanda och målmedvetenhet hos våra samarbetspartners.”

CBRE på förstaplatsen i årets Euromoney Real Estate Survey

Utöver utmärkelsen i Fastighetsvärlden vann CBREs Investor Leasing Team nyligen förstaplatsen i årets Euromoney Real Estate Survey. I tillägg till den förstaplatsen kom CBRE i Sverige även på första plats i följande kategorier:

- Advisers and Consultants
- Advisers and Consultants Property Valuation, läs mer här >>
- Investment Managers

CBRE växer på den Nordiska marknaden

CBRE har nyligen meddelat att man stärker det nordiska teamet ytterligare. Målet är att positionera CBRE som marknadsledaren i Norden. I årets Euromoney är CBRE den dominerande fastighetsrådgivaren i Norden och vann flertalet förstaplatser: 

CBRE-AT-euromoney-nordics

- Nordic and Baltic Advisers and Consultants Overall
- Nordic and Baltic Advisers and Consultants Agency - Letting/sales
- Nordic and Baltic Advisers and Consultants Research

Nordic expertise. Global perspective.

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg? Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

CBRE-AT-euromoney-FSUtmärkelsen Euromoney Real Estate Survey tillfrågar personer i ledande befattningar i fastighetssektorn världen över vilken den bästa partnern är av fastighetsrelaterade tjänster på sin marknad. Undersökningen täcker de senaste 12 månaderna och har genomförts de senaste 16 åren. De tillfrågade är rådgivare, utvecklare, investerare, banker och nyttjare av fastigheter. 

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen