CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE får stort uthyrningsuppdrag för Vectura i Uppsala

CBRE meddelar att bolaget har fått uppdraget att förmedla de labb- och kontorsytor i Uppsala som Vectura nu bygger och utvecklar i Främre Boländerna. Totalt byggs ca 40 000 kvm och i första etappen skapas en ca 20 000 kvm stor innovationshub där näringsliv, akademi och forskning tillsammans ska knyta ihop vetenskap, teknologi och hållbarhet. Första etappen, kallad Upside Stories, beräknas vara helt färdig vid årsskiftet 2025-26.

CBRE är glada och stolta över att få vara uthyrningsrådgivare åt Vectura i projektet med Upside Stories i Uppsala. 

”Det känns mycket spännande att inleda ett samarbete med CBRE om uthyrning av våra framtida lokaler i Upside Stories. Här ser vi att världsledande aktörer inom life science och tech-branschen kommer etablera sina verksamheter och CBRE blir ett bra stöd för oss i arbetet framåt med detta”, säger Micael Averborg, Affärsutvecklingschef på Vectura. 

”Vi tackar Vectura för förtroendet och ser fram emot vårt samarbete. Fastighetens starka läge tillsammans med dess koncept gör projektet mycket attraktivt. Vi märker redan nu ett stort intresse från marknaden”, säger Kim Grüneberger, Head of Investor Leasing Office Stockholm.


CBRE, Advisory & Transaction Services, Investor Leasing Office, agerar som rådgivare avseende uthyrningar i hela Sverige, med fokus på de tre storstadsregionerna. Vårt väletablerade team har en marknadsledande kunskap om den lokala kontorsmarknaden och uthyrningsprocessen. 

Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.

Om Vectura
Vectura är ett fastighetsbolag som utvecklar utrymmen för nya framsteg genom egen produktion och långsiktig förvaltning. Minst 100 år brukar vi säga. I våra fastigheter vill vi att Sveriges främsta aktörer inom sektorn life science ska inspireras till nya idéer, känslor och lösningar. Med nya sätt att samarbeta, nya sätt att bygga och nya sätt att tänka skapar vi förutsättningar för fruktsamma möten. För företag, kommuner och människor som är engagerade i omsorg, liv och hälsa. Vårt högre mål är att klara mänsklighetens framtida utmaningar. Vår långsiktighet garanteras av våra ägare, Patricia Industries, en del av Investor.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.

 

Kim Grüneberger

Kim Grüneberger

Kim Grüneberger is Director of Investor Leasing, Office. Kim has extensive experience from investor leasing in the Swedish market.

kim.gruneberger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen