CBRE förmedlar anläggning i Kungälv för etablering av Mjuk Biltvätt

CBRE meddelar att man förmedlat ett hyresavtal för etablering att Mjuk Biltvätt i Rollsbo Industriområde i Kungälv. Anläggningen kommer att ligga på parkeringen vid Jula och Rusta.

Den nya biltvätten blir cirka 220 kvadratmeter stor och förväntas stå klar i slutet av 2020.

Mjuk Biltvätt hyr anläggningen av fastighetsägaren Ytterbygg AB.

Oscar Sandén, Head of External Retail, A&T kommenterar:
”Det känns extra bra att välkomna Mjuk Biltvätt till anläggningen då de arbetar med branschens mest moderna teknik inom området. Rollsbo är ett vältrafikerat område och de kommer att komplettera granarna väldigt bra. Sedan är det är extra kul med deras expansion i dessa tider.”

Mjuk Biltvätt är marknadsledande med ett tiotal bemannade biltvättanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. De erbjuder kunderna en unik kombination av handtvätt och maskintvätt med fokus på effektiv och skonsam rengöring med miljömärkta kemikalier.

För mer information, kontakta Oscar Sandén.

Läs mer om hur CBRE arbetar med Retail.

Följ oss gärna i Sociala Medier för att få de senaste uppdateringarna:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cbre-sweden

Twitter: https://twitter.com/CBRE_Sweden

Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Du kan också läsa artiklar om Retail Sveriges Fastighetsblogg.

Fler nyheter finns på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne jobbar som Head of Marketing på CBRE och har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen