CBRE förmedlar kontorsuthyrning i Malmö åt Knightec

CBRE meddelar att man har förmedlat en kontorsuthyrning på Ångbåtsbron 1, åt hyresgästen Knightec. Knightec flyttar därmed sitt kontor från Lund till Malmö och flytten är planerad till senare i år. 

Kontoret är på närmre 800 kvm och fastighetsägare är AB Cydonia.

Hajra Kahlon, CFO AB Cydonia, kommenterar:

”Vi är mycket glada att det spännande bolaget Knightec valt Ångbåtsbron som sitt nya kontor. Här kommer de få fina verksamhetsanpassade kontorslokaler ett stenkast från Malmö C och med en fantastisk utsikt över sundet. Vi tackar även CBRE för förmedlingen och samarbete som ledde fram till signering.”

Marie Willstrand, uthyrningskonsult, CBRE Sweden, kommenterar:

”Knightec har sökt efter rätt lokal sedan en tid. Det känns extra roligt att det till slut blev Ångbåtsbron. Läget är svårslaget med kort promenad till såväl kommunikationer som restauranger och gym. Dessutom har fastigheten en unik plats med vatten åt tre håll och härlig utsikt in mot stan. Det finns fortfarande lediga ytor kvar så hoppas och tror att fler får upp ögonen för Ångbåtsbron.”

CBRE-angbatsbronKontorsuthyrningen förmedlades genom CBREs Malmökontor. Du finner alla CBREs lediga lokaler på http://www.lokaler.cbre.se/

För mer information, kontakta Marie Willstrand.

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn>>
Twitter>>

Läs mer om hur CBRE arbetar med uthyrning.

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Du kan också läsa artiklar om uthyrning Sveriges Fastighetsblogg.

Fler nyheter finns på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 medarbetare. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Marie Willstrand

Marie Willstrand

Marie arbetar som uthyrningskonsult på CBREs Malmökontor. Hon har lång erfarenhet av uthyrning av kontorslokaler samt fastighetsrådgivning.
Kontaktuppgifter: +46 072 160 7356

marie.willstrand@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen