CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE | H2M nya Partnerskap med Stora Sköndals Framtidsutveckling AB

CBRE | H2M kan idag med glädje meddela om vårt kommande samarbete med Stora Sköndals Framtidsutveckling AB. Ett samarbete där CBRE | H2M kommer ha helhetsansvar för alla Stora Sköndals fastigheter och grönområden.

Samarbetet innebär att våra specialister från el, bygg, VVS, ventilation och energi kommer att utföra tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll på samtliga av Stora Sköndals fastigheter, en total yta på 700 000 kvm. Detta inkluderar rondering av alla fastigheter med fasta frekvenser, åtgärda fel från avvikelserapportering, samt förebyggande arbete av tekniskt underhåll. I tillägg kommer utomhusmiljöerna hanteras av våra underentreprenörer.

”Vi är glada att vi har fått förtroende att ta hand om fastigheterna och serva hyresgästerna inom Stora Sköndal. Vår ambition är att vara den naturliga samarbetspartnern till Stora Sköndal Framtidsutveckling och tillsammans med dem utveckla fastighetsbeståndet inom Stora Sköndal för en ökad attraktionskraft och trivsel i området. Deras starka vision och fokus mot hållbarhet, överensstämmer väl med CBRE GWS | H2M egna värderingar inom ESG och där omtanke och kunskap är grundpelare i vår leverans. Detta skapar en god grund för vårt partnerskap och vår gemensamma resa framåt.” säger Paul Wan, VD för CBRE | H2M. 

Stora Sköndals Framtidsutveckling AB äger, förvaltar och utvecklar fastigheter, grönområden och kyrkogård på området Stora Sköndal, som ligger söder om centrala Stockholm. Ett stort område med både bostäder och verksamheter som i första hand drivs av Stiftelsen Stora Sköndal, men även andra aktörer. På området finns bland annat: äldreomsorg, LSS-boende, stödboende, neurologisk rehabilitering och intensivvård, förskola, grundskola, matproduktionskök och restaurang. Flera miljömässigt och socialt hållbara projekt är på gång inom en snar framtid, när området ska utvecklas med nya bostäder. Stiftelsens vision är ”Ett samhälle med självklar plats för alla” med ledorden: Jämlikhet, Omtanke och Förändring. Detta genomsyrar organisationskulturen i hela verksamheten och sätter förväntningar att deras samarbetspartner lever efter dessa ledord och vision, där också hållbarheten i alla led står i fokus.


”För att ta hand om våra fastigheter och vårt fina område har vi behov av en entreprenör som kan leverera hög kvalitet och som har bred kompetens i den egna personalstyrkan, och vi har fått förtroende för CBRE/H2M. Vi ser fram emot att tillsammans med dem fortsätta stärka Stora Sköndal som en attraktiv besöksplats och en hållbar plats att leva på för befintliga och framtida boende”, säger Tomas Krywult, VD för Stora Sköndals Framtidsutveckling AB.


Om CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions (GWS), är ett affärssegment inom CBRE Group, Inc., ett Fortune 500 och S&P 500 företag, med huvudkontor i Dallas. Det är världens största kommersiella fastighetsbolag baserat på 2022 års intäkter.  CBRE GWS erbjuder en rad helt integrerade fastighetstjänster: tekniskt underhåll, projektledning och konsulttjänster. I början av 2023 förvärvades H2M av CBRE, där deras kunskaper och tjänster inom teknisk fastighetsdrift, energioptimering och teknisk förvaltning av både kommersiella och offentliga fastighetsbestånd. Med globala resurser, lokal närvaro och ett hållbart tänkande, erbjuder CBRE | H2M en optimerad och engagerad personal utefter kundens behov och målsättningar.  

MicrosoftTeams-image (1)
Paul Wan.

 

Paul Wan

Paul Wan

Paul Wan, VD för CBRE Global Workplace Solutions, Sverige. Tidigare VD och Koncernansvarig på H2M sedan 2016.

paul.wan@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen