Pressreleaser CBRE

CBRE hyr ut de sista 400 kvm i nybyggda fastigheten på Topasgatan 3

Skriven av Michaela Capkova | 22 maj 2024

CBRE har haft ett exklusivt uppdrag på Topasgatan 3 i Göteborg redan innan fastigheten stod klar. Fastigheten ägs av Fastighet i Västra Frölunda AB som ingår i koncernen Erik Tiberg Gruppen AB. 

Nu har den sista lediga lokalen på 400 kvm hyrts ut till Konrev – Konsultation & Revision AB. Karin Niklasson, Auktoriserad revisor kommenterar:
”Vi är väldigt nöjda med att ha hittat vårt nya kontor som erbjuder ljusa och välplanerade ytor. Det är bonus med gym i huset, en bra konferenslokal och en härlig terrass med fin utsikt. Jag känner mig trygg med att våra medarbetare kommer att trivas.”

Michaela Capkova, Associate Director, Investor Leasing,
CBRE, kommenterar:
”Vi är glada över att ha fått förtroendet att förmedla dessa lokaler. Vi tackar alla inblandade för bra och effektivt samarbete.”

Fastighetsägaren äger också J A Wettergrensgata 14, där CBRE fått i uppdrag att förmedla lediga kontorslokaler på 800-1300 kvm. Kontakta gärna Michaela Capkova, Michaela.Capkova@cbre.com, om du vill veta mer om den lokalen. 

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.