CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE utnämner ny ansvarig för Retail, Investor Leasing

CBRE är den ledande rådgivaren för retailsegmentet i fastighetsbranschen. Bolaget har experter inom uthyrning och tenant rep. CBREs rådgivare är mycket efterfrågade och under 2020 gjorde CBRE Retail, mitt under pandemin, ett rekordår när man hyrde ut ca 50 000 kvm handelsyta.

Oscar Sandén ny Head of Retail, Investor Leasing

CBRE Retail, Investor Leasing, agerar som rådgivare i hela Sverige. Fram till nu har affären drivits av Bengt Axelsson. Han lämnar nu över till kollegan Oscar Sandén, med uppdraget att fortsätta växa och stärka bolagets marknadsledande position i segmentet. Bengt Axelsson fortsätter att arbeta kvar i gruppen.

Bengt Axelsson, Senior Director, Investor Leasing, kommenterar;
”Trots pandemin så är det full fart för Retailmarknaden. Jag är mycket nöjd över vår affär och marknadsposition och är säker på att Oscar kommer att fortsätta vår framtidsresa. Att lämna över stafettpinnen till honom känns både roligt och helt rätt.”

Oscar Sandén, Head of Retail, Investor Leasing, kommenterar;
CBRE_Oscar_Sanden

”Jag är stolt över min nya roll och samtidigt ödmjuk inför uppgiften att driva Retailaffären och teamet vidare i samma höga kvalitet och resultat som Bengt gjort. Det är stora skor att fylla men jag känner mig mycket motiverad och ser verkligen fram emot att ta mig an arbetet.”

Oscar tillträder tjänsten den 1 april 2021. Oscar har arbetat på CBRE sedan 2015, med fokus på retail och har varit verksam i fastighetsbranschen i över 10 år.

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige gratulerar och välkomnar Oscar till den nya rollen;
”Vi är mycket glada över att presentera Oscar som vår nya Head of Retail, Investor Leasing. Han är rätt person att driva Retail mot nya höjder. Han har en solid plattform att utgå ifrån, som vi har Bengt att tacka för, tillsammans med hela teamet.”

Vi på CBRE analyserar relevanta trender och rapporterar om dess konsekvenser till både handlare och investerare. Det förändrade köpbeteendet hos dagens konsumenter innebär stora utmaningar för handlarna. CBREs Retail-experter delar med sig av kunskap och erfarenhet kring leasing, försäljning eller strukturell uppgradering av butikslokaler. Vi hjälper både fastighetsägare såväl som stora detaljhandelskedjor att förstå och navigera den aktuella hyresmarknaden inom retail. Vi ger våra kunder en tydlig konkurrensfördel tack vare vår kunskap och långa erfarenhet inom detaljhandel samt vår utbredda närvaro, både lokalt och globalt.

Läs mer om CBRE Retail, Investor Leasing

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen