CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE placerar sig på Dow Jones Sustainability World Index för första gången

Stockholm, 18 september 2019

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE) kan med stolthet meddela att vi har förtjänat en placering i Dow Jones Sustainability World Index (DJSI). Detta index erkänner globala företag som visar ledarskap inom miljö, socialt ansvarstagande och ägarstyrning. (ESG - Environmental, Social and Governance performance.)

De 2 500 största globala företagen hade möjlighet att utvärderas för indexet. Av dessa förtjänade 318 företag placering i DJSI-World.

"På CBRE är vi stolta över vårt engagemang för ansvarsfull affärspraxis och vårt resultat i viktiga ESG-frågor", sa Bob Sulentic, CBREs President and Chief Executive Officer. "Vår placering i Dow Jones Sustainability Index är ett mått på våra fortsatta framsteg när det gäller att skapa exceptionella resultat för alla våra intressenter."

CBRE-DJSI-sept-19

CBREs ESG-arbete har även förtjänat placering i FTSE4Good-indexet i sex år i rad.

Tidigare i år rankades CBRE på plats #15 på Corporate Responsibility Magazine’s lista över de 100 bästa ”Corporate Citizens” och dessutom utsågs som ett av de 100 mest hållbara företagen, av Barrons.

Kontakta gärna vår Hållbarhetsexpert Thomas Gustafsson

CBRE-DJSI-thomas-sept-19

Mer information finns på:

Sveriges Fastighetsblogg - Hållbarhet

CBRE Swedens hemsida - Corporate Responsibility

CBRE Global - Responsibility

Fler nyheter om CBRE Sweden finner du på www.Sverigesfastighetsblogg.se/Pressreleaser

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen