CBRE rådgivare när Castellum hyr ut 10 000 kvm i Göteborg

CBRE agerade rådgivare till Castellum i förmedlingen av GPBM Nordic AB, som är en marknadsledande leverantör av batterier, belysning och säkerhetsprodukter i Norden.

GPBM Nordic AB avser hyra en lokal i Hisingen logistikpark på ca10 000 kvm. Lokalen är en del av en större logistikbyggnad på ca 30 000 km som uppfördes 2018 av Castellum.

Lokalen hyrs idag av e-handelsaktören Bagaren och Kocken som flyttar till en större lokal i området. Tillträde för GPBM Nordic AB sker 1/4 2022.

CBREs rådgivare Christoffer Bladh Nord, Head of Industrial & Logistics, CBRE, kommenterar:

”En riktigt smidig affär och mycket bra lokal för GPBM Nordic AB. Glädjande att nuvarande hyresgäst hittade nya lokaler som passade dem perfekt. Jag och teamet på CBRE tackar för ett smidigt och bra samarbete med både Castellum och GPBM Nordic AB”.

Gunnar Axelsson, CFO på GPBM Nordic AB, kommenterar:

”Vi ser fram emot att flytta vår lagerverksamhet till nya fina och effektiva lokaler i Hisingens Logistikpark hos Castellum. Logistiskt ligger lokalerna väldigt bra och vi får nu möjlighet att utveckla vår verksamhet.”

CBRE har medverkat till flera uthyrningar i Hisingen logistikpark. Totalt har CBRE hyrt ut 60 000 kvm under perioden 2018-2021. Läs mer om några av dessa nedan:

CBRE rådgivare till Bockasjö vid uthyrning av Hisingen Logistikpark, Göteborg

CBRE rådgivare till Bockasjö AB vid ytterligare uthyrning i Göteborg


-----------------------------

CBRE är största rådgivaren på uthyrning i Sverige

Alla segment inom CBREs uthyrningsverksamhet går bra. CBREs kontors- och retailsegmentet går mycket bra. De flesta uthyrningarna har skett i industri- och logistiksegmentet. Christoffer Bladh Nord är ansvarig för A&T Industrial & Logistics.

CBRE på förstaplatsen i årets Euromoney Real Estate Survey

Utöver en utmärkelse i Fastighetsvärlden vann CBREs flertalet förstaplatser i årets Euromoney Real Estate Survey.

Utmärkelsen Euromoney Real Estate Survey tillfrågar personer i ledande befattningar i fastighetssektorn världen över vilken den bästa partnern är av fastighetsrelaterade tjänster på sin marknad. Undersökningen täcker de senaste 12 månaderna och har genomförts de senaste 16 åren. De tillfrågade är rådgivare, utvecklare, investerare, banker och nyttjare av fastigheter. 

Utöver förstaplatsen inom "Agency - Letting/Sales" i årets Euromoney kom CBRE i Sverige även på första plats i följande kategorier:

- Advisers and Consultants
- Advisers and Consultants Property Valuation, läs mer här >>
- Investment Managers

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com

 

Christoffer Bladh Nord

Christoffer Bladh Nord

Christoffer ansvarar för affärsområdet Industrial & Logistics med fokus på uthyrning. Han arbetar nära CBREs Capital Markets team och är expert kring frågor inom Industri- och Logistikmarknaden avseende hyresgäster och fastighetsägare, industrimark, hyror och mer.
Kontaktuppgifter:
+46731498436 | christoffer.nord@cbre.com

christoffer.nord@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen