CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rådgivare åt Castellum i uthyrningen om 1 255 kvm till Omegapoint

CBRE har förmedlat kontorsytor om 1 255 kvm på Östra Hamngatan 16, ett av Göteborgs bästa kontorslägen. Det är Castellum som välkomnar Omegapoint som hyresgäst till den centralt belägna fastigheten.

Omegapoint är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäker digital transformation. Deras nya kontor på Östra Hamngatan 16 har iordningställs till toppstandard med fokus på att både skapa attraktiva lokaler och uppfylla verksamhetens höga hållbarhetskrav.  Omegapoint planerar inflyttning i december 2024. 

Fastigheten är miljöcertifierad.

Michaela Capkova, Associate Director, Investor Leasing, kommenterar;
”Vi tackar alla inblandade för ett lyckat samarbete. Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå Castellum att förmedla dessa fantastiska lokaler. Fastigheten håller en mycket hög kvalitét och ligger i ett premium läge i Göteborg med enastående kommunikationer. Det ger Omegapoint de bästa förutsättningarna för att bedriva en effektiv verksamhet”.

Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än
100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.

 

Michaela Capkova

Michaela Capkova

Michaela Capkova, Associate Director, A&T Office Agency. Michaela är baserad på vårt Göteborgskontor.

michaela.capkova@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen