CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rådgivare till Schroders när Canon hyr 2 600 kvm i Bergshamra

CBRE har sedan en tid arbetat med uthyrningen av lokalerna i fastigheten Skogskarlen 2 i Bergshamra, på uppdrag av Schroders. Nu kan CBRE meddela att Canon har valt att flytta till ca 2 600 kvm nyrenoverade lokaler i fastigheten.

Canon är en världsledande utvecklare och leverantör av bild- och dokumenthanteringslösningar för privatpersoner och företag.

Nina de Besche, uthyrningsansvarig på CBRE, kommenterar:

”Det är med stor glädje vi välkomnar Canon med sitt svenska huvudkontor till nyrenoverade lokaler i Skogskarlen. Canon har ett starkt varumärke och kommer att tillföra mycket med sin närvaro i huset. Fastigheten kommer få en bra blandning av hyresgäster i huset med både kontor och ett levande bottenplan.”

Canon har efter en längre tids utvärdering av lämpliga lokaler beslutat sig för Skogskarlen som erbjuder en attraktiv miljö med enkel tillgänglighet för personal, kunder och återförsäljare.

”Vårt nya huvudkontor och showroom blir anpassat till vår verksamhet och ger oss bättre möjlighet att fortsätta utvecklas och växa. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder och samarbetspartners i moderna möteslokaler och ett inspirerande showroom”, säger Christer Ericsson, CFO på Canon Svenska.

Fastigheten Skogskarlen som ligger på Björnstigen 85 i Bergshamra, har en idealisk placering, omgiven av Brunnsviken och naturområden, vilket skapar en fristad i Bergshamra/Solna. Fastigheten genomgår under 2019/2020 en renovering för att ge byggnaden ett rejält lyft. Lobbyn i entrén förvandlas till en välkomnande lounge med en ny gemensam reception där hyresgästerna och besökare kan mötas i en inspirerande miljö. En restaurang/café och nyrenoverat gym kommer även att finnas vid entréplanet.

Här kan du läsa mer om Skogskarlen ->>

Läs mer om hur CBRE arbetar med uthyrning.

Läs Ninas artiklar på Sveriges Fastighetsblogg.

Läs bloggartiklar om uthyrning.

Fler pressreleaser finner du på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Du prenumererar väl på www.sverigesfastighetsblogg.se

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning, med intäkter på 21,3 miljarder dollar år 2018 och mer än 90 000 anställda (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortunes 500-lista sedan 2008, och blev rankad #146 år 2019. CBRE har också framröstats till fastighetsbranschens främsta varumärke av Lipsey 17 år i rad, och har blivit en av Fortunes "Most Admired Companies" i sju år i rad, bland annat rankad som nummer ett inom fastighetssektorn 2019. Företaget är noterat på New York-börsen.

 

Om företaget Canon

Canon Svenska AB är en del i den globala koncernen Canon Inc. som erbjuder produkter och tjänster inom innovativ bildhantering. Allt ifrån kameror, skrivare och tryckeriutrustning till tjänster för lagring och delning av bilder, dokumenthantering och digitalisering av processer. Canon Inc. som grundades 1937 omsätter cirka 320 miljarder SEK och har 198 000 anställda – varav 18 000 i Europa.

Canon Svenska har 300 medarbetare och omsätter 1,2 miljarder kronor genom direktförsäljning, franchise och fristående återförsäljare. Canon är ett av världens mest forskningsintensiva företag och under 2018 lämnades 3 056 USA-patent in, vilket innebär en global tredjeplats. Canons filosofi, Kyosei, är att arbeta tillsammans för allas bästa. Där ingår Canons miljöarbete som syftar både till att minska både den egna, och kundernas, miljöpåverkan. Mer information om Canon finns på www.canon.se.

 

 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen