CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar projektledare till Occupier

CBRE meddelade idag att Annelie Ejenstam blir ny Associate Director och projektledare för lokalförändring inom affärsområdet Advisory & Transaction Services Occupier.

Annelie Ejenstam kommer att fokusera på att hjälpa hyresgäster med flytt till nya lokaler och verksamhetsanpassning av befintliga lokaler.

Anders Hansén, Head of Occupier, kommenterar:

“Vi välkomnar Annelie Ejenstam, som ny Associate Director, till CBRE. Vi förstärker nu vår kapacitet för att bättre kunna möta marknadens ökande behov av hjälp vid flyttar och lokalanpassningar.”

Annelie Ejenstam kommer närmast ifrån Instabox och JLL där hon bland annat har arbetat med verksamhetsutveckling och projektledning.

Annelie kommenterar:

"Jag är glad och stolt över att få chansen att arbeta i Occupier-teamet på CBRE. Det är ett mycket kunnigt team med höga ambitioner och målsättningar. Det ska bli roligt att få bidra till tillväxten och jag ser med spänning och stor motivation fram emot att bli en del av CBRE i Sverige och i Norden.”

CBRE har lång erfarenhet av projektledning och professionell rådgivning i lokalförändringsprocessen och har expanderat affärsområdet under året. Vi tar ett helhetsansvar och är på plats genom hela projektet. Som projektledare är vi kontakten mot hyresvärdar, leverantörer och övriga eventuella konsulter.

Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige och Norden genom att följa Sveriges Fastighetsblogg  och Nordics Real Estate Blog.

Om CBRE
 I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

 For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com

Anders Hansén

Anders Hansén

Anders arbetar som Head of Advisory & Transaction Services, Occupier. Occupier teamet fokuserar på hyresgästrådgivning. De vägleder företag i lokalförsörjningsfrågor, hyresavtal, lokalstrategier, mm. Deras mål är att göra lokalen till en bättre och mer produktiv arbetsplats.

Kontaktuppgifter: +46701424239

anders.hansen@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen