CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar Associate Director till Contracted Accounts inom Occupier

Som den ledande rådgivaren på den svenska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark utvecklingsfas där bolaget expanderar sina tjänster inom olika affärsområden i hög fart. Bolaget har tidigare meddelat att man fortsätter att forma och utöka sina nordiska team, samt stärker samarbetet med CBREs bolag i övriga Europa och inom CBRE globalt.

CBRE fortsätter växa och för att ta sig an den ökade efterfrågan inom affärsområdet Contracted Accounts har Dario Petrovic rekryterats till rollen Associate Director inom affärsområdet Advisory & Transaction Services Occupier. Dario kommer närmast från Savills där han arbetat som Occupier Services Advisor. Dario har erfarenhet av både hyresgästrådgivning och projektledning.

Anders Hansén, Head of Advisory & Transaction Services Occupier, kommenterar;

”Contracted Accounts är en rådgivningstjänst som blir alltmer efterfrågad i Sverige samt i Norden. Det är väldigt kul att vi stärker vårt team ytterligare med Dario, som jag är säker på kommer tillföra mervärde för våra framtida affärer”.

Dario Petrovic kommenterar: ”Det känns jättebra att bli en del av CBRE som är en världsledande fastighetsrådgivare i en stark tillväxtfas, med ett otroligt kompetent team. Jag ser fram emot att bidra till CBRE:s fortsatta framgång och vara med och utveckla CBREs Contracted Accounts inom affärsområdet Occupier.”

I mars välkomnade CBRE Linda Persson, Karin Hyltse och Henrik Broms.

I april välkomnade CBRE Johanna Jonsson och Viggo Bekker Ståhl.

Läs om våra senaste pressreleaser här >> https://blog.cbre.se/pressreleaser

CBRE söker fler kollegor till tjänster i Sverige. Du finner dem här:
https://cbre.teamtailor.com/

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com/welcome-to-the-nordics-real-estate-blog

 

Anders Hansén

Anders Hansén

Anders arbetar som Head of Advisory & Transaction Services, Occupier. Occupier teamet fokuserar på hyresgästrådgivning. De vägleder företag i lokalförsörjningsfrågor, hyresavtal, lokalstrategier, mm. Deras mål är att göra lokalen till en bättre och mer produktiv arbetsplats.

Kontaktuppgifter: +46701424239

anders.hansen@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen