Pressreleaser CBRE

CBRE rekryterar Associate till affärsområdet Sustainability

Skriven av Linda Kjällén | 13 januari 2023

CBRE meddelade idag att Natalie Zingmark har rekryterats som Associate till affärsområdet Sustainability.

Natalie Zingmark är utbildad civilingenjör inom energi & miljö vid KTH och kommer närmast från Sweco där hon arbetat som Hållbarhetskonsult. Natalie har arbetat med strategiskt arbete i olika typer av projekt med inriktning mot koldioxidkartläggning inom infrastruktursektorn.

I och med denna rekrytering förstärker CBRE organisationen och det strategiskt viktiga affärsområdet Sustainability. Linda Kjällen, Sustainability Manager, säger; ”Vi välkomnar Natalie till CBRE. Det är mycket som händer på marknaden just nu, samtidigt som hållbarhetsfrågorna växer i omfattning. Med denna förstärkning kan vi möta de ökande kundbehoven inom ESG och bredda vårt erbjudande och åtagande.” 


Natalie Zingmark kommenterar; ”Jag ser fram emot att hjälpa CBREs kunder med strategiska hållbarhetsfrågor inför framtiden och aktivt bidra i frågor om fastighetsbranschens möjligheter och utmaningar.”


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.