CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar Associate till affärsområdet Sustainability

CBRE meddelade idag att Natalie Zingmark har rekryterats som Associate till affärsområdet Sustainability.

Natalie Zingmark är utbildad civilingenjör inom energi & miljö vid KTH och kommer närmast från Sweco där hon arbetat som Hållbarhetskonsult. Natalie har arbetat med strategiskt arbete i olika typer av projekt med inriktning mot koldioxidkartläggning inom infrastruktursektorn.

I och med denna rekrytering förstärker CBRE organisationen och det strategiskt viktiga affärsområdet Sustainability. Linda Kjällen, Sustainability Manager, säger; ”Vi välkomnar Natalie till CBRE. Det är mycket som händer på marknaden just nu, samtidigt som hållbarhetsfrågorna växer i omfattning. Med denna förstärkning kan vi möta de ökande kundbehoven inom ESG och bredda vårt erbjudande och åtagande.” 


Natalie Zingmark kommenterar; ”Jag ser fram emot att hjälpa CBREs kunder med strategiska hållbarhetsfrågor inför framtiden och aktivt bidra i frågor om fastighetsbranschens möjligheter och utmaningar.”


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.

 

Linda Kjällén

Linda Kjällén

Linda har jobbat med hållbart samhällsbyggande i över 11 år och har bland annat varit med och byggt upp och utvecklat Sweden Green Building Council (SGBC). Linda hjälper hyresgäster, fastighetsägare och olika projekt att sätta och nå ambitiösa och konkreta hållbarhetsmål. Hon har gedigen erfarenhet inom olika miljöcertifieringar och är en flitigt anlitad föreläsare och moderator i många olika forum.
Kontaktuppgifter: +46 (0)702045178

linda.kjallen@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen