CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE startar 2024 med flertalet rekryteringar

CBRE förstärker samtliga affärsområden med seniora chefer, projektledare och analytiker för att omedelbart kunna öka leveranskapaciteten.

CBRE välkomnar flertalet nya kollegor.

Samuel Svensson har rekryterats som Analyst inom Capital Markets. Syftet är att fördjupa erbjudandet inom strategisk köp- och säljrådgivning. Samuel kommer närmast från Sponda Ltd (Blackstone) i Finland där han har arbetat som analytiker.
 
Hugo Schöllin har rekryterats till Property Management Accounting som Accounting Lead. Hugo kommer närmast från SafeLend där han varit finanschef. Han har även erfarenhet av redovisning från Novi Real Estate och PwC.
 
Karin Belander har rekryterats som Head of Investor Projects till Project Management. Karin kommer närmast från en roll som affärsutvecklare i Storstaden Bostad AB. Hon har även arbetat som senior konsult på Svefa samt som marknadsstrateg på Bonava och NCC.
 
Kevin Salwathura har rekryterats som Associate till affärsområdet Sustainability där han kommer att specialisera sig på energiberäkningar. Kevin kommer närmast från Uponor där han har arbetat med konstruktion av värmesystem.
 
Jennifer Persson har rekryterats som Property Manager till affärsområdet Property Management. Jennifer kommer närmast från Stendörren Fastighets AB där hon har arbetat som biträdande förvaltare. Hon har också erfarenhet som projektledare på Samhällsbyggarna.
 
Mimi Thim har rekryterats som Digital Marketing Specialist för Marketing and Communication Nordics. Mimi har tidigare arbetat med digital marknadsföring i CBRE Sweden och kommer nu att förstärka det nordiska samarbetet.
 
Daniel Hummel, Managing Director, CBRE Advisory, kommenterar:
”Vi förstärker vår verksamhet med resurser och stark kompetens för att ytterligare utveckla vår rådgivning till befintliga och nya kunder. Jag är glad över att vi, trots den rådande marknadssituationen, har behov av förstärkning. Det kommer att innebära att vi kan ta hand om nya och existerande kunder på ett ännu bättre sätt”.
 
CBRE affärssegment Advisory utvecklas i positiv riktning trots fastighetsbranschens utmaningar. Vi arbetar över hela landet och med alla typer av fastighetskategorier, såsom kontor, handel, industri, logistik och datacenter. Vi erbjuder bland annat strategisk rådgivning, portföljrådgivning, hyresgästrådgivning, arbetsplatsutformning och förändringsledning samt projektledning. 
 
CBRE erbjuder rådgivning inom alla segment gällande kommersiella fastigheter. Inom retail erbjuder CBRE bland annat rådgivning gällande uthyrning, hyresgästrepresentation, värdering, hållbarhet, förvaltning och köp och sälj.

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg (blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg) samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog (nordicsrealestate.com).

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, USA, är världens största kommersiella fastighetstjänst- och investeringsföretag (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och har kunder i mer än 100 länder. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

Daniel Hummel

Daniel Hummel

Daniel Hummel är VD på CBRE Sweden AB sedan 2023. Han har gedigen erfarenhet från Real Estate Investment Banking bland annat från Swedbank och Stockholm Corporate Finance.

daniel.hummel@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen