CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar Director till Advisory and Transaction Services, Retail

CBRE har rekryterat Kristian Ericsson som Director till affärsområdet Advisory & Transaction Services, Retail. Kristian kommer närmast från Gate46 där han har arbetat i 12 år och senast som ansvarig för kunders omförhandlingar. Han har hela sin karriär arbetat inom retail, för tidigare arbetsgivare såsom Mio och Venue Retail Group. 

Oscar Sandén, Head of Advisory & Transaction Services, Retail, CBRE, kommenterar:
”Kristian har ett väldigt brett nätverk inom branschen samt otroligt gott renommé. Han har djup kunskap om handelsföretag och de utmaningar handeln i sin helhet har. I och med denna rekrytering förstärker vi vår rådgivning och vår kapacitet att hjälpa fastighetsägare och hyresgäster inom handel. Kristian har precis den erfarenhet och kompetens som behövs för rollen”.

Kristian Ericsson, Director, tillägger:
”Efter att ha arbetat många år inom retail känner jag väl till de behov och krav som hyresgäster har på sina lokaler. Mitt fokus de senaste 15 åren har varit på förhandling av hyresavtal, men jag har även hanterat alla etableringsrelaterade frågor genom åren, och det kommer att vara värdefullt i min nya konsultroll. Det ska bli spännande att ta steget över till CBRE och att här få använda min kunskap och erfarenhet till att hjälpa ägare av handelslokaler att hitta bra och lönsamma lösningar”.

Advisory and Transaction Services, Retail, arbetar med rådgivning och in- samt uthyrning av butikslokaler i hela Sverige. Vi har ett väletablerat team med djup kunskap och ett brett nätverk, vilket gör oss till marknadsledare inom segmentet.


Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog.

 

Kristian Ericsson_crop
Kristian Ericsson

 


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 115 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.


 

Oscar Sandén

Oscar Sandén

Oscar arbetar på CBREs Göteborgskontor på avdelningen Advisory & Transaction Services, Investor Leasing. Oscar är en fastighetsrådgivare som är dedikerad och engagerade i att utveckla kreativa lösningar för de hyresutmaningar du kan tänkas ha. Oscar är en positiv och social person med brinnande intresse för försäljning, ekonomi och fastigheter.
Kontaktuppgifter: +46 (0)731498408

oscar.sanden@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen