CBRE stärker sin position inom logistik och rekryterar från mediabolag i fastighetsbranschen

CBRE är ledande inom rådgivning och analys för logistik inom fastighetsbranschen. Bolagets experter är mycket efterfrågade. CBRE analyserar kontinuerligt segmentet och publicerar löpande rapporter om logistik som ofta omnämns i media. De senaste är Logistics Viewpoint 2020 som fokuserar på E-handelseffekten för Logistik, Logistics Snapshot samt Framtiden för logistik efter Covid-19.

CBRE Investor Leasing, Industrial & Logistics agerar som uthyrningsrådgivare i hela Sverige. För att möta den växande efterfrågan från marknaden har bolaget rekryterat en ny medarbetare till logistik-teamet. Det är Johan Bäckman. Han kommer närmast från branschtidningen Fastighetssverige och Lokalnytt, där han var säljchef.

Glenn Håkansson, Head of Investor Leasing Gothenburg, kommenterar;

”Trots pandemin så är Logistikmarknaden fortsatt het och jag är väldigt glad att vi nu kan presentera en förstärkning av vårt uthyrningsteam och därmed säkerställa att vara den ledande uthyrningsrådgivaren på den svenska marknaden.”

Christoffer Bladh Nord, Head of Advisory & Transaction, Industrial & Logistics, kommenterar;

”Timingen är helt rätt att förstärka vårt team givet hur logistiksegmentet fortsätter växa år efter år. Johan har rätt bakgrund och kompetens som gör att vi kan fortsätta utveckla affärsområdet.”

 

CBRE_Johan_BJohan Bäckman tillträder tjänsten som uthyrningsrådgivare den 1 dec 2020. Han kommer att utgå från CBREs kontor i Göteborg och arbeta över hela Sverige. Johan har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen och framgångsrikt uthyrningsarbete.

Johan kommenterar:

”Det känns otroligt spännande att börja hos CBRE med dess internationella bredd. Det är inspirerande att se hur målinriktat de arbetar samtidigt som det verkar vara ett härligt, framåtdrivande team. Jag ser fram emot att börja den 1:e dec.”

Som tidigare nämnts går alla segment inom CBREs uthyrningsverksamhet bra. De största uthyrningarna har skett i industri- och logistiksegmentet. Bolaget ser ingen antydan till det kommer mattas av.

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige välkomnar den nya kollegan:
”Vi har sökt efter rätt person att stärka vårt logistik-team och vi är mycket glada över att nu presentera Johan. Han har en gedigen erfarenhet från både uthyrningsarbete och säljarbete. Vi hälsar Johan varmt välkommen.”

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är VD på CBRE Sweden och utgår ifrån Stockholmskontoret. I tillägg till VD-uppdraget arbetar Patrik med Capital Markets.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen