CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar ny Director till Investor Leasing, Industrial & Logistics

CBRE fortsätter växa och för att ta sig an den ökade efterfrågan inom affärsområdet Investor Leasing, Industrial & Logistics har man rekryterat Linda Persson. Linda kommer närmast från Cushman & Wakefield. Linda har lång erfarenhet av att leda uthyrningsprojekt och gedigen kunskap av logistikfastigheter, som konsult men även som affärsutvecklare på Bockasjö. Linda kommer att utgå från Stockholmskontoret och börjar på CBRE den 1 mars. 

Med rekryteringen av Linda kommer affärsområdet Investor Leasing, Industrial & Logistics att ha rådgivare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Christoffer Bladh Nord, Head of Investor Leasing, Industrial & Logistics, kommenterar;
”För att möta dagens och framtidens efterfrågan på våra tjänster är det väldigt glädjande att Linda börjar hos oss. Linda är respekterad som rådgivare i fastighetsbranschen och av våra kunder. Jag är övertygad om att hon kommer tillföra mycket till teamet och CBRE.”

Lindas kommenterar:
”Det är oerhört roligt att få komma till ett team som jag till viss del har jobbat med tidigare. Tillsammans kommer vi att stärka närvaron än mer ute på hyresmarknaden och förmedling av tagare. Jag ser fram emot att börja på CBRE och bidra med min kunskap inom affärsområdet”.

Som den ledande rådgivaren på den nordiska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark expansionsfas, där bolaget avser att fortsätta växa i hög fart.

I januari välkomnade CBRE Emma Angser och Gunnar Larsson. Läs mer om det här 

Läs vår senaste Snapshot gällande Logistik: 
CBRE söker fler kollegor till tjänster i Sverige och Norden. Du finner dem här

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg  samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog.


About CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), a Fortune 500 and S&P 500 company headquartered in Dallas, is the world’s largest commercial real estate services and investment firm (based on 2020 revenue). The company has more than 100,000 employees serving clients in more than 100 countries. CBRE serves a diverse range of clients with an integrated suite of services, including facilities, transaction and project management; property management; investment management; appraisal and valuation; property leasing; strategic consulting; property sales; mortgage services and development services. Please visit our website at www.cbre.com.

 

Christoffer Bladh Nord

Christoffer Bladh Nord

Christoffer ansvarar för affärsområdet Industrial & Logistics med fokus på uthyrning. Han arbetar nära CBREs Capital Markets team och är expert kring frågor inom Industri- och Logistikmarknaden avseende hyresgäster och fastighetsägare, industrimark, hyror och mer.
Kontaktuppgifter:
+46731498436 | christoffer.nord@cbre.com

christoffer.nord@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen