CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar ny VD för rådgivningsverksamheten i Sverige

CBRE meddelade idag att Daniel Hummel har rekryterats som VD till CBRE Sweden AB för att leda rådgivningsverksamheten i Sverige.

Daniel Hummel ansluter till CBRE från Stockholm Corporate Finance, en svensk, oberoende och privatägd finansiell rådgivare. Han har även mångårig ledarerfarenhet från Swedbank där han haft olika befattningar, senast som Head of Strategy, Swedbank Markets. Han har från Swedbank gedigen erfarenhet från Real Estate Investment Banking. Han har en exceptionell meritlista inom banksektorn och kombinerar detta med starka strategiska och ledarskapsegenskaper.

Colin Waddell, VD, Norden, CBRE, kommenterar:
”Vi är glada över att välkomna Daniel till CBRE för att leda och utveckla vår verksamhet inom Advisory i Sverige. CBREs svenska verksamhet har utvecklats bra trots utmaningarna på marknaden och vi ser en enorm potential att ytterligare stärka och förbättra vår kapacitet för kunder i Sverige och över hela Norden.”

Daniel Hummel, VD, Advisory Services, CBRE Sweden, kommenterar:
"Jag är stolt över att vara en del av CBRE:s globala fastighetsplattform och att leda den svenska verksamheten i vår ambition att säkerställa förstklassiga tjänster i Sverige och över hela Norden. Jag är också stolt över att gå med i ett fantastiskt team av experter och arbeta nära tillsammans för att ständigt förbättra kunderbjudandet och säkerställa att vi levererar exceptionella kundresultat.”

Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg (https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg), samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog (https://www.nordicsrealestate.com/).

G40_CBRE_2911_1707_300ppi

G40_CBRE_2911_1721_300ppi

Daniel Hummel

 

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, är världens största företag för kommersiella fastighetstjänster och fastighetsinvesteringar (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och betjänar kunder i mer än 100 länder. CBRE betjänar ett brett spektrum av kunder med en integrerad svit av tjänster, inklusive facility management, transaktionsrådgivning,  projektledning, fastighetsförvaltning, investeringsförvaltning, värdering, leasing av fastigheter, strategisk rådgivning, finansieringstjänster och utvecklingstjänster. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

 

 

Colin Waddell

Colin Waddell

Colin Waddell är Managing Director, CBRE Nordics och Norge.
Kontaktuppgifter: +358 50 464 0458

colin.waddell@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen