CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar rådgivare till Industrial & Logistics

CBRE har rekryterat Robert Jones som Associate Director till affärsområdet Industrial & Logistics. Robert kommer närmast från Cushman & Wakefield där han arbetat i ca 4 år och senaste året fokuserat helt på industri och logistikfastigheter.  

Affärsområdet Industrial & Logistics inom CBRE har haft en stark utveckling senaste åren och 2022 var ett rekordår. CBRE fortsätter tillväxtresan i Sverige och förstärker affärsområdet för att tillgodose kundbehoven ännu bättre.

Christoffer Nord, Head of Industrial & Logistics kommenterar:
”Vi och våra kunder ser stor potential i Stockholm och Mälardalsregionen framöver så det är logiskt att vi stärker upp där. Robert passar perfekt in i teamet och vi ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans”.

Robert Jones tillägger:
”Jag har arbetat i branschen några år och sedan en tid tillbaka fokuserat helt på industri- och logistikfastigheter. Det är en het marknad och jag ser verkligen fram emot att jobba i teamet och hjälpa till att hitta bra lösningar till våra kunder”.

 

Robert Jones

Robert Jones


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.

 

Christoffer Bladh Nord

Christoffer Bladh Nord

Christoffer ansvarar för affärsområdet Industrial & Logistics med fokus på uthyrning. Han arbetar nära CBREs Capital Markets team och är expert kring frågor inom Industri- och Logistikmarknaden avseende hyresgäster och fastighetsägare, industrimark, hyror och mer.
Kontaktuppgifter:
+46731498436 | christoffer.nord@cbre.com

christoffer.nord@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen