CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar senior rådgivare för Hotels

CBRE förstärker Hotels, inom affärsområdet Capital Markets, med Marcus Carlsson.

Marcus får rollen som Senior Director och hans arbete kommer att omfatta allt från utveckling av hotell till operatörssök och transaktioner. Ambitionen är att utveckla CBRE till att bli den ledande hotellkonsulten i Sverige och Norden.

Marcus kommer närmast från egen verksamhet och var tidigare VD för Strawberry Properties. Dessförinnan har han arbetat många år i ledande befattningar för Nordic Choice Hotels (nu Strawberry Hotels) i hela Norden.

Patrik Kallenvret, Managing Director, Capital Markets Nordics, CBRE, kommenterar:
”Jag är mycket glad över att vi har lyckats rekrytera en så kompetent och erfaren medarbetare som Marcus Carlsson. Han kommer att förstärka vår hotellverksamhet både strategiskt och operativt. Det kommer att ytterligare utveckla vår rådgivning till befintliga och nya kunder inom segmentet Hotels”.

Marcus-Carlsson-CBRE-02-Sage
Marcus Carlsson kommenterar:
“Jag är väldigt positiv till att börja hos CBRE. Jag vill verkligen bidra med min erfarenhet för att utveckla hotellrådgivningen i den riktning CBRE vill. Det finns en stor potential i hotell och det ska bli roligt att utveckla affären tillsammans med hela teamet”.

CBRE affärssegment Advisory utvecklas i positiv riktning i Sverige trots fastighetsbranschens utmaningar. Vi arbetar över hela landet och med alla typer av fastighetskategorier, såsom kontor, handel, industri, logistik och datacenter. Vi erbjuder bland annat strategisk rådgivning, portföljrådgivning, hyresgästrådgivning, arbetsplatsutformning och förändringsledning samt projektledning. 

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg (blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg) samt vår Nordiska blogg,
Nordics Real Estate Blog (nordicsrealestate.com).

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, USA, är världens största kommersiella fastighetstjänst- och investeringsföretag (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och har kunder i mer än 100 länder. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen