CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar senior Marknadschef

CBRE meddelade idag att Hans Oskar blir ny Head of Marketing and Communications i Sverige. Hans Oskar har över 30 års erfarenhet av operationell och strategisk marknadsföring och kommunikation, främst från ABB och Ericsson, men även från energibranschen i Sverige. Hans har under många år arbetat med affärsutveckling i olika ledningsgrupper. Rekryteringen är helt i linje med CBREs tillväxtstrategi, där kunder och internationellt samarbete står i fokus.

Yvonne Ehinger, Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services, kommenterar:
“Jag är mycket glad över att välkomna Hans Oskar till CBRE som ny marknadschef. Hans mångåriga erfarenhet av strategiskt marknadsarbete i stora organisationer kommer att bidra till bolagets tillväxtresa.“

Hans Oskar, Head of Marketing and Communications, Sweden kommenterar:
“Jag ser fram emot att lära känna CBREs kunder och medarbetare. Det finns en stor tillväxtpotential i fastighetsbranschen och jag hoppas kunna använda erfarenheter från andra branscher för att bygga vidare på CBREs framgångar.”

CBRE har en stark marknadsposition och har etablerat sig som ledande inom fastighetsbranschen, i Sverige och internationellt. Bolaget fortsätter att rekrytera nyckelkompetens för att kunna leverera kvalitativ vägledning till kunder. Ett flertal andra värvningar har också gjorts på olika affärsområden under året.

Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog.

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen