CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar specialist inom hotell

CBRE välkomnar Robin Stenlund som rådgivare inom Hotels, tillhörande affärsområdet Capital Markets. Robin kommer närmast från Newrest där han har arbetat som CFO för Skandinavien. Innan dess hade han rollen som investment manager och analytiker i Hotel Real Estate Investments & Asset Management i Midstar AB.

Under 2022 ökade CBRE sitt fokus på hotell i Norden med syfte att kunna leverera strategisk och operationell rådgivning, samt skräddarsydda tjänster, baserat på internationell erfarenhet av hotellbranschen. Erik Lee Myklebust, Head of Hotels Nordics, säger:
”Detta är en förstärkning av organisationen som gör att vi kommer att kunna tillhandahålla rådgivning i större omfattning än tidigare. Vi ser att osäkerheten på marknaden på grund av makroekonomin i allmänhet gör att behovet av råd och vägledning har ökat kraftigt.”

Patrik Kallenvret, Head of Capital Markets, Nordics, tillägger;
“Vi hämtar världsledande branschkunskap från CBREs team globalt och med Robin på plats i Sverige kan hotellkunder i hela Norden förvänta sig en ännu högre grad av skräddarsydda tjänster för alla CBREs kompetensområden. Tjänster och transaktioner i hotellbranschen är väldigt komplexa. De senaste åren har hotellbranschen dessutom sett att affärsmodeller måste uppdateras och nya strategier utvecklas. Vi står nu väl rustade för att kunna hjälpa till.”

Robin Stenlund kommenterar;
”Jag har arbetat med hotellfrågor i många år så jag hoppas och tror att min erfarenhet av analyser, investeringar och finansieringsfrågor kommer att kunna hjälpa våra kunder att ta bättre beslut inför framtiden. Jag ser fram emot en spännande och rolig utmaning och att arbeta med teamet i Sverige och Norden.” 

Ansiktsbild_Robin Stenlund

Robin Stenlund


Läs mer på pressreleaser CBRE, https://blog.cbre.se/pressreleaser.
Läs mer och håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, https://blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog, https://www.nordicsrealestate.com.


Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 
CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda.

 

Patrik Kallenvret & Erik Lee Myklebust

Patrik Kallenvret & Erik Lee Myklebust

Erik Lee Myklebust är Head of Hotels, Nordics och nås på email: erik.myklebust@cbre.com Patrik Kallenvret är Head of Capital markets, Nordics och nås på email: patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen