CBRE ser fortsatt ökad efterfrågan inom logistiksegmentet

Nyligen agerade CBRE rådgivare till Prologis vid uthyrningen av 13 400 kvm till Valmet i Prologis Park DC3, på Hamneviksvägen, Göteborg. Avtalet omfattar 7 900 kvadratmeter logistikyta och 4 500 kvadratmeter lagringsyta utomhus.

Christoffer Bladh Nord, Head of A&T Industrial & Logistics, kommenterar:

“Prologis har visat stor flexibilitet och kreativitet som fastighetsägare i denna uthyrning som vi medverkat i genom förmedlingen av Valmet som ny hyresgäst. Vi kommer att se fler aktörer med industrikaraktär söka sig till moderna lager och logistikytor då vakansgraden är låg men efterfrågan är fortsatt hög över hela industri- och logistiksegmentet.”

Tillträde kommer ske mot slutet av hösten när anpassning av lokalen är klar.

CBREs team inom Industrial & Logistics, Advisory and Transaction Services, agerar som uthyrningsrådgivare i hela Sverige. Det är fortsatt stort behov för rådgivning inom logistik och för att möta den växande efterfrågan rekryteras ytterligare en medarbetare.

Glenn Håkansson, Head of Investor Leasing, Göteborg, kommenterar:

”Logistikmarknaden är fortsatt het och jag är väldigt glad att vi nu kan presentera Rikard Lindkvist som förstärkning av vår organisation. Han är en erfaren person på Directornivå. Vi säkerställer därmed att vi fortsatt är en av de ledande uthyrningsrådgivarna på den svenska marknaden.”

Rikard Lindkvist tillträder tjänsten som uthyrningsrådgivare hos CBRE den 12 aug 2019. Rikard har mångårig erfarenhet av framgångsrikt uthyrningsarbete och kommer senast från en tjänst på Savills och därförinnan var han hos JLL.

Rikard kommenterar:

”Jag ser verkligen fram emot att börja på CBRE med dess internationella bredd. Det känns stort och otroligt bra att ansluta till teamet och utvecklas tillsammans med nya kollegorna.”

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige välkomnar Rikard:

”Vi har letat efter rätt person att stärka vårt logistikteam och är nu mycket glada över att presentera Rikard Lindkvist. Rikard har en gedigen erfarenhet från uthyrningsarbete. Han stärker oss och är viktiga för vår fortsatta tillväxt inom affärsområdet Investor Leasing.”

Läs även: CBRE växlar upp inom Capital Markets

Vi delar med oss av kunskap och erfarenhet på Sveriges Fastighetsblogg. www.sverigesfastighetsblogg.se

Du kan även följa oss på:

LinkedIn: CBRE Sweden

Twitter: CBRE_Sweden

Instagram: CBRE_Sweden

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne jobbar som Head of Marketing på CBRE och har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen