CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE förmedlar två butikslokaler till Dollarstore

CBRE meddelar att man under mars månad har förmedlat två butikslokaler till Dollarstore.

En av butikslokalerna är på Överbys Handelsområde i Trollhättan. CBREs uppdragsgivare är Bolist Detaljist AB. De har beslutat att stänga butikskedjan Järnia Outlet, som är nuvarande hyresgäst. Ytan är 2 100 kvm och Dollarstore tillträder lokalen under april. Förmedlingen har skett via en överlåtelse av hyresrätten till Dollarstore.

Den andra butikslokalen är på Backaplan i Göteborg. Den aktuella lokalen hyrdes tidigare av Toys R Us som gick i konkurs vid årsskiftet 2018/2019. Uthyrningen avser en yta om 2 700 kvm som Dollarstore tillträder i maj 2020. Denna förhyrning avser en period om ca tre år. Därefter ska byggnaden rivas för att ge plats åt den stora ombyggnation som är planerad för Backaplan. Vid tidpunkten för rivning av byggnaden kommer Dollarstore att flytta in i en nybyggnation strax intill.

Både dessa förhyrningar har genomförts av CBREs Retailgrupp.

Bengt Axelsson, Head of Retail, A&T kommenterar:

”Vi är glada över att vi kunnat hjälpa våra uppdragsgivare att hitta en så bra hyresgäst till dessa två enheter. Jag är övertygad om att Dollarstore kommer att lyckas väl på dessa adresser.”

Läs mer om hur CBRE arbetar med Investor Leasing - Retail.
Vårt Retail-team erbjuder våra kunder rådgivning inom en rad olika tjänster såsom uthyrning, hyresgästrepresentation, överlåtelser av hyresrätter och hyresvärdering. Vår expertis är fokuserad på shoppinggator, köpcentrum och externa handelsområden.

Följ oss gärna i Sociala Medier för att få de senaste uppdateringarna:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cbre-sweden

Twitter: https://twitter.com/CBRE_Sweden

Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Du kan också läsa artiklar om Retail Sveriges Fastighetsblogg.

Fler nyheter finns på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg? Den heter Nordics Real Estate Blog: https://www.nordicsrealestate.com/ 

 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen