CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE stärker upp kontorsuthyrning i Malmö med Jennie Hansen

CBRE fortsätter sin tillväxtfas inom Sverige och Norden, denna gång inom affärsområdet Advisory and Transaction Services Investor Leasing Office. CBRE har rekryterat Jennie Hansen som Analyst till Investor Leasing Office i Malmö.

Jennie har arbetat som uthyrningsansvarig av kontor och butikslokaler i centrala Malmö samt Hyllie. Jennie har stor erfarenhet av uthyrningsprocesser utifrån både detalj- och helhetsperspektiv, bland annat från tidigare uppdrag hos Relier och Kungsleden. Jennie innehar även en kandidatexamen i Fastighetsföretagande från Malmö universitet.

Glenn Håkansson, ansvarig för Investor Leasing Office i Göteborg och Malmö, kommenterar:

”Investor Leasing Office är en rådgivningstjänst som blir alltmer efterfrågad i Sverige och det känns jättebra att vi nu utökar vårt team i Malmö inom kontorsuthyrning. Jag är säker på att Jennie kommer tillföra mervärde för våra framtida affärer i Malmöområdet. Välkommen ombord Jennie!”

Jennie Hansen kommenterar:

Det ska bli otroligt roligt att få bli en del av CBRE och få jobba med ett härligt team, jag har fått ett fantastisk välkomnande. Med mitt engagemang och driv ser jag fram emot att utvecklas och bidra med min kunskap för att nå uppsatta mål och få vara med på CBREs resa framåt.

I april välkomnade CBRE Johanna Jonsson och Viggo Bekker Ståhl 

I maj välkomnade CBRE Dario Petrovic

CBRE söker fler kollegor till tjänster i Sverige. Du finner dem här:
https://cbre.teamtailor.com/

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog

Glenn Håkansson

Glenn Håkansson

Glenn är Head of Investor Leasing i Göteborg. Han har lång erfarenhet inom strategisk rådgivning och uthyrning av kommersiella lokaler samt inom fastighetsförvaltning. Han har övergripande ansvaret för uthyrningsrådgivarna som utgår från Göteborg. (office, retail and industry/logistics).
Kontaktuppgifter: +46731498403

glenn.hakansson@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen