CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE får stort uthyrningsuppdrag för Akademiska Hus i Campus Solna

CBRE meddelar att dem fått uthyrningsuppdraget för Fysiologen av Akademiska Hus. Akademiska Hus planerar att bygga om Fysiologen till moderna kontor och labb i Campus Solna.

Ombyggnation av Campus Solna

I den 8 000 kvm stora byggnaden kommer det förutom lokaler för kontor och labb att byggas ett café och hyresgästerna får tillgång till gemensamma ytor och service i form av mötesrum, aula, loungeytor, cykelrum, reception, omklädningsrum och pentry. Att dela på vissa ytor bidrar till ett effektivare och mer flexibelt lokal- och resursutnyttjande både i byggnaden och på campus. Ombyggnationen av Fysiologen startade i februari 2022 och inflyttning planeras etappvis under 2023.

Café

Daniel Jirhäll, Head of Investor Leasing, Office på CBRE, kommenterar:

”Vi är glada över att vi fått förtroendet att förmedla dessa kontorslokaler i Campus Solna för Akademiska Hus. Den nyanserade ombyggnationen som planeras, kommer att landa väl på marknaden. Den nya planerade tunnelbanestationen som kommer ligga ett stenkast från Fysiologen möjliggör även bättre kommunikation mellan Solna och City.”

Daniel meddelar vidare att uthyrningsarbetet inleds omgående och att du gärna får kontakta honom för mer information och visning: daniel.jirhall@cbre.com.

CBREs affärsområde, Investor Leasing Office, agerar som rådgivare gällande kontorsuthyrningar i hela Sverige, med fokus på de tre storstadsregionerna. Vårt väletablerade team har en marknadsledande kunskap om den lokala kontorsmarknaden och uthyrningsprocessen.

Kontor

Läs om CBREs Investor Leasing Office, på cbre.se och artiklar på Sveriges Fastighetsblogg.

Söker du lediga lokaler? Sök lokaler här

 

 

 

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 


Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 90 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Daniel Jirhäll

Daniel Jirhäll

Daniel är Head of Investor Leasing Office på CBREs Stockholmskontor. Teamet arbetar som rådgivare gällande uthyrningar. Daniel är väl känd i fastighetsbranschen med 20 års erfarenhet i ledande positioner där han visat imponerande resultat.
Kontaktuppgifter: +46 076 7738339

daniel.jirhall@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen