CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE får stort uthyrningsuppdrag för Nordea i Stockholm

CBRE meddelar att bolaget har fått uppdraget att förmedla de kontorsytor i Stockholm city som Nordea avser lämna. Nordea har beslutat att samla de anställda i Stockholm i byggnaderna på Mäster Samuelsgatan (Mästerhuset) och Smålandsgatan/Hamngatan (PK-huset).

Prime location

Ytorna som CBRE förmedlar är i prime location i CBD och på Kungsholmen. Uppdraget avser kontorslokaler om 5 000 kvm i Moodgallerian samt 25 000 kvm på Lindhagensgatan.

Kim Grüneberger, Associate Director, Office Agency, CBRE kommenterar:
”Vi är glada över att vi fått förtroendet att förmedla dessa kontorslokaler i Stockholm. Båda kontoren är av högsta klass, i mycket attraktiva områden. Vi ser redan ett stort intresse från marknaden.”

Kim meddelar vidare att uthyrningsarbetet inleds omgående och att du gärna får kontakta honom för mer information och visning. Kim.Gruneberger@cbre.com

CBRE, A&T Office Agency, Investor Leasing, agerar som rådgivare gällande uthyrningar i hela Sverige, med fokus på de tre storstadsregionerna. Vårt väletablerade team har en marknadsledande kunskap om den lokala kontorsmarknaden och uthyrningsprocessen.

Läs om CBREs Office Agency på cbre.se och artiklar på Sveriges Fastighetsblogg.

Söker du lediga lokaler? Sök lokaler här >> https://www.lokaler.cbre.se/

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Du finner alla våra pressreleaser här. >> 

Följ oss även gärna i våra andra kanaler:

LinkedIn >>
Twitter >>
Instagram >>

Du prenumererar väl på Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg?
Den heter Nordics Real Estate Blog och du finner den på https://www.nordicsrealestate.com/ 

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen