CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE rekryterar till Capital Markets och Workplace

CBRE fortsätter sin tillväxtresa inom Sverige och Norden, denna gång förstärker CBRE affärsområdena Capital Markets och Advisory and Transaction Services Occupier.
CBRE har rekryterat Agnes Karlsson som Analyst till Capital Markets, samt Fatima Liljegren som Associate Director till Workplace inom Advisory and Transaction Services Occupier. Båda tillträder sina tjänster den 15 augusti, 2022.

Patrik Kallenvret, Managing Director, CBRE Sweden och Head of Capital Markets, Nordics kommenterar:

”Det är roligt att kunna meddela att Agnes Karlsson tillträder rollen som Analyst på Capital Markets. Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och vi har för avsikt att växa teamet i både Sverige och Norden.”

Anders Hansén, Head of Advisory and Transaction Services Occupier, kommenterar:

“Vi ser just nu en stark efterfrågan på våra tjänster inom Workplace, arbetsplatsrådgivning, och det känns jättekul att välkomna Fatima Liljegren till CBRE. Fatima har erfarenhet och kompetens som kommer att komplettera teamet och vara en tillgång för CBRE och våra kunder.”

De nya medarbetarna är:

Agnes Karlsson

Agnes har en Masterexamen från Kungliga Tekniska Högskolan och har tidigare erfarenhet från Vasakronan och Cushman & Wakefield (Milano).

Agnes Karlsson, kommenterar:

"Jag är väldigt glad över att få bli en del av CBRE som är ett ledande bolag på marknaden med bred kompetens. Extra kul känns det att ansluta till ett sådant drivet och välkomnande team. Jag ser fram emot att få vara med och bidra och samtidigt utvecklas hos CBRE!”

Fatima Liljegren

Fatima har stor erfarenhet av att arbeta med operativ affärsutveckling och planering, projektledning, bid management, rekrytering och upphandling. Fatima har bland annat arbetat som Head of KAM hos Flokk, Affärsutvecklare hos Swefurn och Försäljningschef hos Kinnarps Stockholm.

Fatima Liljegren kommenterar:

"Jag är glad och stolt över att få chansen att arbeta för, och representera CBRE. Det ska bli roligt att få bidra till tillväxten inom Workplace Strategy och jag ser med spänning och stor motivation fram emot att bli en del av Workplace-teamet.”

I juni välkomnade CBRE Jennie Hansen.

CBRE söker fler kollegor till tjänster i Sverige. Du finner dem här:
https://cbre.teamtailor.com/

Håll dig uppdaterad om fastighetsbranschen i Sverige genom att följa Sveriges Fastighetsblogg, samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog

Patrik Kallenvret & Anders Hansén

Patrik Kallenvret & Anders Hansén

Patrik Kallenvret - Head of Capital Markets, Sweden and Nordics Anders Hansén - Head of Occupier, Sweden

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen