CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE tillsätter ny senior roll för Industrial & Logistics, Advisory, Nordics

CBRE har idag meddelat att Jouko Lehtonen utsetts till Head of Industrial & Logistics, Advisory, Nordics. Denna strategiska utnämning understryker företagets ambtion att utöka sin närvaro och möta den växande efterfrågan i Norden.

Genom att etablera denna nordiska ledarroll strävar företaget efter att stärka sina erbjudanden i linje med de unika behoven som finns hos nordiska företag. Jouko kommer att ansvara för att leda och växa CBREs industri- och logistikverksamhet, Advisory, i Norden.

Baserad i Finland kommer Jouko att rapportera till Niko Penttinen, Head of Advisory & Transaction Services, Finland, och matrisrapportera till Christer Farstad, Head of Occupier Advisory & Transaction Services, Nordics. Jouko kommer i denna roll att ha ett nära samarbete med teamen i de nordiska länderna och det Europeiska Industrial & Logistics Advisory-teamet, som leds av Jack Cox, MD, Industrial & Logistics, Europe.

Jouko började på CBRE 2022 och har idag rollen som Senior Director, Industrial & Logistics, Finland. Innan han började på CBRE hade Jouko tjänsten som Director, Contract Logistics vid HUB Logistics, Finland OY. Han har även arbetat på Posti Group som Director, Contract Logistics. Jouko har över 20 års erfarenhet av logistik i flera globala och lokala logistikföretag. Jouko har också haft nyckelroller inom strategi och affärsutveckling inom internationell vägtransport för DHL Freight och Itella Logistics. Han har en civilingenjörsexamen i Engineering, Industrial Management, från LUT University, Finland, och en BSc i Engineering, Logistics, Materials and Supply Chain Management, från JAMK University of Applied Sciences, Finland.

Jouko Lehtonen, Head of Industrial & Logistics, Advisory, Nordics, kommenterade;
"Jag är stolt över att ha fått denna möjlighet att leda vårt ambitiösa tillväxtarbete i Norden. Det här är en otroligt spännande tid för företaget, och jag ser fram emot att arbeta nära våra team i länderna i Norden för att möta de förändrade behoven hos våra kunder och se till att vi levererar högkvalitativa tjänster på alla marknader.”

"Eftersom vi fortsätter att se en stark tillväxtpotential i Norden är det avgörande att vi har en erfaren ledare dedikerad till denna viktiga marknad", säger Colin Waddell, MD, Nordic Region, CBRE. "Med sin djupa förståelse för industri- och logistikaffärslandskapet och sina bevisade framgångar kommer Jouko att vara avgörande för att accelerera vår nordiska expansion och leverera exceptionellt värde till våra nordiska kunder."

Jouko Lehtonen börjar sin nya roll den 1 september 2024.

För mer information om CBRE i Norden, besök Nordic Real Estate-bloggen.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, USA, är världens största kommersiella fastighetstjänst- och investeringsföretag (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och har kunder i mer än 100 länder. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen