CBRE får uthyrningsuppdrag i Umami Park

CBRE har fått i uppdrag av Wallenstam och CONVENDUM att hyra ut nybyggda kontorslokaler i Umami Park, Wallenstams stora utvecklingsprojekt i Hallonbergen, Sundbybergs kommun.

Utvecklingen av Umami Park pågår för fullt och de första bostadshyresgästerna och restaurangerna har redan flyttat in i området som fullt utvecklat kommer att omfatta cirka 800 lägenheter, 10 000 kvadratmeter för restauranger, handel och närservice, 13 500 kvadratmeter kontor och en förskola.
Umami Park kommer att kunna erbjuda både moderna, ljusa arbetsplatser från Wallenstam och fullt utrustade coworking-ytor från CONVENDUM med konceptet Big Office.

I Wallenstams flexibla och moderna kontorsytor får hyresgästen i ett tidigt skede möjlighet att sätta sin prägel på lokalen. Som komplement till de klassiska kontorslokalerna finns även nyckelfärdiga premiumkontor med flexibla hyresvillkor och ett brett utbud av servicetjänster av CONVENDUM. Tillträde blir preliminärt under andra kvartalet 2020 för Big Office konceptet och i fjärde kvartalet 2020 för kontorslokalerna.

Nina de Besche, uthyrningsansvarig på CBRE, kommenterar:

”Det är fantastiskt spännande att få se Umami Parks framväxt till en attraktiv stadsdel med blandad bebyggelse och extraordinär arkitektur. Det är mycket intressant att få arbeta med båda produkterna som kompletterar varandra och få erbjuda kontorslösningar som passar en bred målgrupp av hyresgäster.”

Umami Fredens Torg

Ruby Resman, affärsområdeschef kommersiella lokaler på Wallenstam säger:

” Umami Park erbjuder moderna, ljusa kontor i ett unikt läge med mycket innehåll. Nu när Sundbyberg växer är detta en strategisk plats att vara med och utveckla. Närheten till både Arlanda och city gör detta till en naturlig plats för företag att etablera sig. Vi sätter startskottet för utbyggnaden av Hallonbergen och kommer att utveckla Umami Park med varierat innehåll så som restauranger, gym, café och närservice. För att möta utvecklingen på kontorsmarknaden var det helt rätt att komplettera vårt kontorsutbud med Convendums produkter. På detta sätt möter vi marknadens efterfrågan.”
För mer information om Wallenstam, se https://www.wallenstam.se

Kontor1

Håkan Jeppsson, VD, CONVENDUM, säger:

”Vi är glada över att få vara med och etablera en ny stadskärna i en av Sverige mest expansiva kommuner tillsammans med Wallenstam. Umami Park blir en ny kommersiell knytpunkt där vi erbjuder hela vår produktkatalog. Först ut kommer Big Office, en all inclusive kontorslösning i premiumsegmentet för större bolag som öppnar 1 april 2020. Efter sommaren kommer Coliving, 75 st premium long stay-lägenheter för företag och privatpersoner. Under 2022 kommer även ett fullskaligt Coworking Space samt ett kongresscenter för större konferenser. ”
För mer information om CONVENDUM, se https://convendum.se

Visionsbild fasad

Läs mer om Umami Park: https://www.wallenstam.se/sv/Projekt/umamipark

 

Läs mer om hur CBRE arbetar med uthyrning.

Du kan också läsa artiklar om uthyrning på Sveriges Fastighetsblogg.

www.sverigesfastighetsblogg.se

Fler nyheter finns i MyNewsDesk & Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Marketing & Communications, Nordics and Sweden. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen