CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs Fastighetsblogg bäst i Sverige

Varje år utses de bästa branschbloggarna och i år placerar sig Sveriges Fastighetsblogg på första plats! Vi tackar våra läsare och våra medarbetare som gjort oss till vinnare.

Sveriges Fastighetsblogg lanserades 29 augusti 2018 och har sedan start varit en mycket populär plats för att hålla sig uppdaterad kring det som händer i fastighetsbranschen, både i Sverige och internationellt. Bloggen har idag över 6 000 prenumeranter och växer stadigt. Bara under januari tillkom över 100 nya prenumeranter. Många väljer också att följa bloggen via CBRE Sweden på LinkedIn och Twitter.

Motiveringen för förstaplatsen för Sveriges Fastighetsblogg lyder:

"CBRE bloggar om allt som händer i fastighetsbranschen. Bakom tangenterna sitter medarbetare på företaget som delar med sig av analyser, sammanfattningar av rapporter och framtidsspaningar från branschen. Det är en blogg fylld till bredden med kunskap och flera smarta funktioner. För varje inlägg presenteras till exempel uppskattad lästid och du kan välja att lyssna istället.”

badge SBBB 2020 Fastigheter

Varje år utses den bästa bloggen inom ett antal branscher. Juryn består av digitala strateger och copywriters, med lång erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik branschblogg. En lång rad bloggar inom respektive bransch har analyserats. Vinnarna har utsetts genom en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO).

Patrik Kallenvret, vd CBRE Sweden och ansvarig utgivare för bloggen, kommenterar:

”Vi är såklart glada och stolta över att vinna. Vi är lika stolta över att så många kunder, studenter, journalister och branschkollegor tycker bloggen är läsvärd och att så många väljer att prenumerera på bloggen. Det ligger mycket arbete bakom en blogg så att vi vinner är till största del tack vare våra medarbetare, deras engagemang och vilja att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Dessutom skulle jag särskilt vilja tacka vår Head of Marketing, Yvonne Ehinger, som kom upp med idén och förverkligade den.”

CBRE-vinnnare-fastighetsbloggen

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi på CBRE kontinuerligt nya insikter när det gäller fastighetsområdet. Syftet med Sveriges Fastighetsblogg är att göra det smidigt och lätt för våra fastighetsvänner att ta till sig den fakta, kunskap och erfarenhet som vi har om fastighetsbranschen. Vi bjuder även in gästförfattare att skriva för bloggen. Genom bloggen får läsaren information, analyser och nyheter på ett smidigare sätt än genom traditionella nyhetsbrev. Målet är att fastighetsbloggen ska vara din kunskapskälla för allt om fastighetsbranschen.

Prenumererar du inte på fastighetsbloggon än? Det är kostnadsfritt.
Fyll i formuläret här och du kan välja hur ofta du vill ta del av våra nyheter.

För fler pressreleaser se: Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

www.sverigesfastighetsblogg.se

Vill du veta vilka fler bloggar som är bäst i sin bransch? Här har du hela listan.

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 350 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret

Patrik Kallenvret är ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden.
Kontaktuppgifter: +46767633341

patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen