CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Kim Grüneberger till CBRE

CBRE rekryterar för att möta efterfrågan från marknaden för kontors -och projektuthyrning. 

Nina de Besche Head of Advisory & Transaction, Investor Leasing, kommenterar;

”Det är med stor glädje jag kan presentera och välkomna Kim Grüneberger till oss på CBRE. Han kommer stärka och komplettera vårt team ytterligare och vara med i vår fortsatta resa med att vidareutveckla CBREs affär.” 

Kim har gedigen erfarenhet inom uthyrningssegmentet och har verkat både i Göteborg och Stockholm. Han kommer närmast från Savills Sweden, där han arbetar som Leasing Manager. Dessförinnan arbetade han på Colliers International.

Kim Grüneberger, blivande Associate Director på CBRE i Sverige, kommenterar:
"Det är en fantastisk möjlighet att ansluta till CBRE och uthyrningsteamet. CBRE har ett starkt varumärke med stor internationell täckning, jag ser verkligen fram emot att få ansluta till CBRE och bidra till företagets utveckling”

Läs bloggartiklar om uthyrning på Sveriges Fastighetsblogg.

Läs mer om hur CBRE arbetar med uthyrning på vår hemsida.

Fler nyheter finns i MyNewsDesk & Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

www.sverigesfastighetsblogg.se

 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen