CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Mekonomen Company väljer CBRE som partner för fastighetsfrågor

CBRE meddelade idag att Mekonomen Company väljer CBRE som partner för sina fastighetsrelaterade frågor. 

Målsättningen med uppdraget är att CBRE ska assistera i fastighetsrelaterade frågor så som omförhandling och förvaltning av befintliga hyresavtal, om- och nyetableringar samt eventuell avveckling i Sverige. Partnerskapet ska verka för att uppnå maximalt bästa utfall kopplat till Mekonomen Companys fastighetsfrågor.

Mekonomen Company är det svenska ägarbolaget till över 14 varumärken med koppling till verkstads- och fordonsbranschen, bland annat varumärkena Mekonomen, MECA, Speedy och ProMeister.
Mekonomen Peter Alenius
”Vi är mycket glada över att ha ingått detta partnerskap och ser stora vinningar i en mer strukturerad hantering av våra fastighetsrelaterade frågor” säger Peter Ålenius, Försäljningsdirektör på Mekonomen Company.

Kristian Ericsson, Director, Retail, CBRE, kommenterar;
Vi är glada över att ha fått förtroendet att arbeta med Mekonomen Company och tackar för att de valt oss som partner och fastighetsrådgivare. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att säkerställa att företaget har de bästa förutsättningarna för att bedriva en effektiv verksamhet.”

Mer om Mekonomen Company:
Mekonomen Companys varumärken bildar tillsammans Sveriges största verkstadskedja med över 1000 anslutna verkstäder och cirka 200 butiker och expresslager från norr till söder. Mekonomen Company är i sin tur ett dotterbolag till MEKO AB. MEKO, noterat på Nasdaq Stockholm, är norra Europas ledande aktör på den oberoende fordonseftermarknaden med närvaro på åtta marknader och över 4300 anslutna verkstäder.

Läs gärna vår artiklar om fastighetsvärderingar på Sveriges Fastighetsblogg: (blog.cbre.se/sverigesfastighetsblogg) samt vår Nordiska blogg, Nordics Real Estate Blog (nordicsrealestate.com).

Om CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), ett Fortune 500- och S&P 500-företag med huvudkontor i Dallas, USA, är världens största kommersiella fastighetstjänst- och investeringsföretag (baserat på intäkter från 2022). Företaget har cirka 115 000 anställda (exklusive Turner & Townsend-anställda) och har kunder i mer än 100 länder. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 90 anställda. Besök gärna vår hemsida på www.cbre.se.

Kristian Ericsson

Kristian Ericsson

Kristian Ericsson, Director, Retail, CBRE Sweden AB.

kristian.ericsson@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen