CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Hur kommer e-handelns framtida tillväxt påverka industri- och logistikmarknader?

E-handeln driver stark efterfrågan på industri- och logistikfastigheter. CBREs svenska expert på området, Christoffer Bladh Nord, presenterar rapporten "Global E-commerce Outlook". Sverige är med i analysen. 

CBRE förutspår att enorma logistikutrymmen kommer att behövas i Europa före 2025 (300m sq ft)

CBREs globala research team har genomfört en analys av hur e-handelns framtida tillväxt kommer att påverka industri- och logistikmarknader världen över.

I rapporten Global E-commerce Outlook har CBREs globala research team sammanställt analysen av 27 faktorer som driver e-handel i 43 marknader, däribland Sverige.

CBRE-E-commerce-social

Rapportens innehåll:

  1. Recent growth of E-commerce
  2. What factors are driving E-commerce?
  3. What has been the impact of Covid-19?
  4. Will E-commerce continue to grow?
  5. What will be the impact on logistics property?

Här kan du läsa och ladda ner rapporten
Global E-commerce Outlook >>

Rundabordssamtal om rapporten

CBRE-E-commerce-round-tableHär kan du lyssna när CBREs experter har ett rundabordssamtal kring rapporten där de granskar drivkrafterna för tillväxten av e-handel i olika marknader, samt konsekvenser. De pratar även om marknadernas förutsättningar samt trender inom bland annat Leasing och Capital Marktets.


Har du frågor?

Kontakta gärna Christoffer Bladh Nord, Head of Industrial & Logistics, CBRE Sweden.

Du kan läsa mer på cbre.com/ecommerce

Christoffer Bladh Nord

Christoffer Bladh Nord

Christoffer ansvarar för affärsområdet Industrial & Logistics med fokus på uthyrning. Han arbetar nära CBREs Capital Markets team och är expert kring frågor inom Industri- och Logistikmarknaden avseende hyresgäster och fastighetsägare, industrimark, hyror och mer.
Kontaktuppgifter:
+46731498436 | christoffer.nord@cbre.com

christoffer.nord@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier