CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Glad sommar! CBREs sommarhälsning 2024

Snart är det sommar och semester! CBREs MD, Daniel Hummel summerar första halvåret och blickar framåt. 

Nu när juli månad inleds och semestertider närmar sig märker vi hur förberedelserna tar fart. Skrivborden rensas och snart kommer de flesta av oss att stänga datorn för en välförtjänt semester.

Vi kan tillsammans med våra kunder blicka tillbaks på ett intressant första halvår. Trots en aning trög start på transaktionsmarknaden, har vi sett ett uppsving under de senaste månaderna. Transaktionerna blir fler, även om det tar längre tid än tidigare år. Även om det fortfarande finns en hel del osäkerhet och oro i världen – vi har ett pågående krig i vårt närområde, konflikter i Mellanöstern, viktiga val i flertalet länder, för att nämna några – är det många tecken som tyder på en fortsatt återhämtning inom den kommersiella fastighetsmarknaden under årets andra hälft.

Inför den kommande semestern vill jag framföra ett hjärtligt tack till er, våra kunder, för ert förtroende och samarbete. Det är ni som ger oss inspiration och tillsammans med er utforskar vi nya möjligheter och utvecklas.

Glad sommar!

CBRE swe bild

Jag hoppas att ni alla – kunder, kollegor och partners – får en avkopplande sommar och tid att vila. Vi ser fram emot att återvända och fortsätta vår gemensamma resa mot nya framgångar.

Önskar er en strålande sommar,

Daniel Hummel,
MD, CBRE Sweden

Läs även vår sommarhälsning från Colin Waddell, MD, Nordic Region. Du finner den här>>

 

Daniel Hummel

Daniel Hummel

Daniel Hummel är VD på CBRE Sweden AB sedan 2023. Han har gedigen erfarenhet från Real Estate Investment Banking bland annat från Swedbank och Stockholm Corporate Finance.

daniel.hummel@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier