CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs Julhälsning 2021 med Pernilla Tallqvist & Patrik Kallenvret

CBREs COO Pernilla Tallqvist och vår VD Patrik Kallenvret önskar God Jul och Gott Nytt År!

God Jul önskar vi på CBRE till dig och din familj!  

I rådande tider vill vi påminna om att vi måste fortsätta tänka på vår hälsa, Covid-19-pandemin är inte över än, men vi hoppas att nuvarande våg ebbar ut snart. Med det sagt hoppas vi att du och dina nära mår bra.

Vi vill tacka våra kunder för intressanta och roliga uppdrag vi har fått förtroendet att genomföra. Det är våra kunder som inspirerar oss att göra vårt bästa. Självklart vill vi också tacka alla medarbetare på CBRE, i Sverige, Norden och internationellt. Vi är både stolta och tacksamma över att vara en del av CBRE och partner med så många kunder.

Se hela julhälsningen i filmen, klicka här >>

CBRE-God-Jul

 

Vi är övertygade om att 2022 kommer bli ett år fyllt av hopp och nya möjligheter. Tillsammans skapar vi förändring och en bättre framtid.

Vi hoppas och önskar att våra kunder, medarbetare och samarbetspartners kan njuta av en härlig jul.

CBRE-joy-happines-2021

Här finner du alla artiklar på Sveriges Fastighetsblogg.

Pernilla Tallqvist & Patrik Kallenvret

Pernilla Tallqvist & Patrik Kallenvret

Pernilla Tallqvist är Chief Operating Officer (COO) på CBRE Sweden. Pernilla har lång erfarenhet från fastighetsbranschen.
Kontaktuppgifter: +46733498702
Mail: pernilla.tallqvist@cbre.com

Patrik Kallenvret är VD på CBRE Sweden och utgår ifrån Stockholmskontoret. I tillägg till VD-uppdraget arbetar Patrik med Capital Markets och leder det nordiska Capital Markets teamet.
Kontaktuppgifter: +46767633341
Mail: patrik.kallenvret@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier