CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs 5 mest lästa artiklar under 2018

Nytt år och nya möjligheter!

2019 är här och det är dags att summera det föregående bloggåret genom att lyfta fram våra mest lästa artiklar. Sveriges Fastighetsblogg lanserades i augusti 2018 och på fyra månader hann vi publicera nästan 50 artiklar av 20 författare, delade med fantastiska 4 000 prenumeranter.

Jag kan med glädje konstatera att varje blogginlägg har ett stort antal läsare. Det är tydligt att det finns ett stort intresse för fastighetsbranschen. Bostadsmarknaden, restaurangbranschen och Amazon var några av ämnena som lockade flest läsare under 2018. Om du missade någon av dessa artiklar eller vill läsa dem igen, får du här en chans till!

Men nu dags att presentera våra ”top 5” mest lästa artiklar på bloggen 2018, i rangordning:

1. Vad hände med bostadsmarknaden?

Kristoffer Nyman Björnfot skriver om det som hänt och vad det beror på baserat på hans egna erfarenheter under sina 14 år i bostadsbranschen.

2. Den nya dragkroken – Maya trendspanar kring restaurangbranschen och lämnar 3 starka tips

Maya Docus Carlqvist lyfter fram en bransch som tidigare ansågs stökig men nu är på framfart.

3. Vad händer när Amazon kommer?

Vår Analyschef Amanda Welander bjuds ofta in som talare på seminarier. Under 2018 talade hon bland annat på seminariet Fastighetskvinnan där temat var Amazon.

4. Vart är kontoret på väg?

Hanna Mossfeldt skriver om Workplace Strategies, förändringar i mänskligt beteende, tekniken och andra fenomen. Hanna har arbetat med hyresgästrådgivning i över tio år och brinner för att tillsammans med sina kunder utforma arbetsplatsen på bästa sätt och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

5. ”Vad vill du titta på?” Vanligaste frågorna en fastighetsvärderare får vid besiktning

Vår värderingsexpert Anders Norman får ofta samma frågor före och under hans besök. Han har därför skrivit en sammanställning kring hur du kan förbereda dig inför besiktningsmomentet.

Vi kommer fortsätta bjuda på kunskap, erfarenheter och vår vardag under 2019!

Besök oss gärna på cbre.se och följ oss på våra sociala media kanaler: LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube och Instagram.

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Communications, Continental Europe, Advisory Services samt head of Marketing & Communications, Nordics. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier