Sveriges Fastighetsblogg

CBREs 5 mest lästa artiklar under 2018

Skriven av Yvonne Ehinger | 9 januari 2019

Nytt år och nya möjligheter!

2019 är här och det är dags att summera det föregående bloggåret genom att lyfta fram våra mest lästa artiklar. Sveriges Fastighetsblogg lanserades i augusti 2018 och på fyra månader hann vi publicera nästan 50 artiklar av 20 författare, delade med fantastiska 4 000 prenumeranter.

Jag kan med glädje konstatera att varje blogginlägg har ett stort antal läsare. Det är tydligt att det finns ett stort intresse för fastighetsbranschen. Bostadsmarknaden, restaurangbranschen och Amazon var några av ämnena som lockade flest läsare under 2018. Om du missade någon av dessa artiklar eller vill läsa dem igen, får du här en chans till!

Men nu dags att presentera våra ”top 5” mest lästa artiklar på bloggen 2018, i rangordning:

1. Vad hände med bostadsmarknaden?

Kristoffer Nyman Björnfot skriver om det som hänt och vad det beror på baserat på hans egna erfarenheter under sina 14 år i bostadsbranschen.

2. Den nya dragkroken – Maya trendspanar kring restaurangbranschen och lämnar 3 starka tips

Maya Docus Carlqvist lyfter fram en bransch som tidigare ansågs stökig men nu är på framfart.

3. Vad händer när Amazon kommer?

Vår Analyschef Amanda Welander bjuds ofta in som talare på seminarier. Under 2018 talade hon bland annat på seminariet Fastighetskvinnan där temat var Amazon.

4. Vart är kontoret på väg?

Hanna Mossfeldt skriver om Workplace Strategies, förändringar i mänskligt beteende, tekniken och andra fenomen. Hanna har arbetat med hyresgästrådgivning i över tio år och brinner för att tillsammans med sina kunder utforma arbetsplatsen på bästa sätt och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

5. ”Vad vill du titta på?” Vanligaste frågorna en fastighetsvärderare får vid besiktning

Vår värderingsexpert Anders Norman får ofta samma frågor före och under hans besök. Han har därför skrivit en sammanställning kring hur du kan förbereda dig inför besiktningsmomentet.

Vi kommer fortsätta bjuda på kunskap, erfarenheter och vår vardag under 2019!

Besök oss gärna på cbre.se och följ oss på våra sociala media kanaler: LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube och Instagram.