CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Sweden Logistics Market Figures Q2 2024

In this report you find the Market Figures for the Logistics sector. 

The report covers the Office Overview and Investment Market, including key indicators. You can download the full report below. 

Please contact us or your advisor at CBRE if you have any questions.

CBRE Q2 Market figure Logistics Contacts

 

Gabriella Johnson & Annika Edström

Gabriella Johnson & Annika Edström

Gabriella Johnson, Associate Director, Capital Markets. Gabriella har en bred erfarenhet som rådgivare inom fastighetsbranschen. Just nu fokuserar Gabriella på Industrial & Logistics.
Kontaktuppgifter: gabriella.johnson@cbre.com

Annika Edström, Associate Director, Research. Annika har lång erfarenhet av att arbeta med research i fastighetsbranschen. Hon har en djup förståelse för fastighetsinvesteringar, marknadsdata och ett särskilt intresse för ESG, finance och den globala macroekonomins påverkan på den lokala marknaden.
Kontaktuppgifter: annika.edstrom@cbre.com

Download Sweden Logistics Market Figures Q2 2024

Download

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier