CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

Väljer talanger arbetsgivare eller arbetsplats?

Vill du hellre lyssna på artikeln? Klicka här.

Det var inte allt för länge sen som vi i huvudsak hade arbetsrelaterade prioriteringar när vi letade efter ett nästa företag att arbeta hos. Bra lön, stadig tillväxt i företaget, en bra titel och kanske ett stiligt kontorsrum. Som Hanna tidigare har skrivit om ser vi ett stort skifte i prioriteringar. Idag söker medarbetarna företag som verkligen stöttar och värderar medarbetarens behov och livsstil.

I filmen nedan berättar Hanna mer om vad talanger letar efter idag när de letar efter nästa företag att arbeta hos (ca 3 min).

Här är länkarna till de två undersökningarna som Hanna nämner i filmen:

Lyssna på artikeln:

Hanna Mossfeldt

Hanna Mossfeldt

Hanna arbetar inte längre på CBRE. Du får gärna kontakta Anders Hansén, Head of Occupier om du har frågor om Hyresgästrådgivning.
Mail: anders.hansen@cbre.com

hanna.mossfeldt@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen

Kategorier