CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBRE agerar rådgivare när Coop signerar nytt hyresavtal

CBRE, som driver Property Management för Gallerian Nian, meddelar att Coop har signerat nytt avtal för lokaler i Gallerian. Coop kommer därmed finnas kvar i samma lokaler med oförändrad butiksyta. Båda parter är glada över att Coop blir kvar i samma lokaler och ser positivt på vårt fortsatta samarbete för ett livskraftigt Gävle City.

Meta Persdotter, VD Coop Mitt, kommenterar:
Coop Nian har funnits i Gallerian i många år. Vi har under åren jobbat med det goda kundmötet och ett sortiment för alla dagens måltider. Det arbetet fortsätter nu under de kommande åren för alla våra Coop medlemmar och kunder i Gallerian Nian.”

Anna-Sofia Winroth, Property Manager, CBRE & Centrumchef för Gallerian Nian:
”Coop Nian är en stor och viktig del av Stortorget i Gävle och betyder mycket för människorna som bor i närheten av stadskärnan, inte minst de äldre. Gallerian Nian är glada över att kunna vara med och leverera de förutsättningar Coop behöver för att fortsätta vara en del av Nian.”


Läs tidigare pressreleaser om Property Management: CBREs nya förvaltningschef signerar nytt uppdrag

Fler pressreleaser från CBRE:
https://blog.cbre.se/pressreleaser

Följ oss gärna i Sociala Medier för att få de senaste uppdateringarna:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cbre-sweden

Twitter: https://twitter.com/CBRE_Sweden

Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Fler nyheter finns på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg? Den heter Nordics Real Estate Blog: https://www.nordicsrealestate.com/ 

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Isabella Andersson

Isabella Andersson

Isabella arbetar inte på CBRE längre. Kontakta gärna Daniel Hummel om du har frågor. daniel.hummel@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen