CBRE Sverige

Som marknadsledande fastighetsrådgivare får vi dagligen nya erfarenheter och insikter. Oavsett om du redan är kund till oss, eller om du är allmänt intresserad av fastighetsbranschen gör vi det lätt att hålla dig uppdaterad. Vårt mål är att ge dig information, analyser och nyheter. Prenumerera på Sveriges Fastighetsblogg eller följ oss här för att ta del av de senaste inom fastighetsbranschen!

Alla

CBREs nya förvaltningschef signerar nytt uppdrag

CBRE meddelade nyligen att bolaget rekryterat Isabella Andersson som Head of Property Management. Efter en vecka på posten har nu bolaget signerat ett nytt förvaltningsuppdrag.

Uppdraget är att förvalta en logistikfastighet om ca 20.000 kvm i Göteborg.

Isabella Andersson, Head of Property Management, CBRE kommenterar:

”CBRE har haft dialog med Barings sedan en tid. Vi är glada över att vi fått förtroendet att utöka vårt samarbete och nu signerat uppdraget att förvalta Barings nyförvärvade fastighet i Göteborg.”

CBRE börjar förvaltningen av fastigheten i februari 2021.

Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige kommenterar:
”Det är en fantastisk start för Isabella och det bevisar att vi rekryterat rätt person att leda Property Management mot våra höga ambitioner och mål. Jag tackar för positiv respons från CBREs kunder och partners och ser fram emot Isabellas fortsatta arbete.”

CBRE förvaltar flertalet fastigheter och är ledande förvaltare inom fastighetsbranschen. Bolagets tjänster är mycket efterfrågade.

Läs om CBREs fastighetsförvaltning - Property Managment - på cbre.se och artiklar på Sveriges Fastighetsblogg.

Läs mer >> CBRE rekryterar toppnamn – Isabella Andersson.

Följ oss gärna i Sociala Medier för att få de senaste uppdateringarna:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cbre-sweden

Twitter: https://twitter.com/CBRE_Sweden

Sveriges Fastighetsblogg, där delar vi med oss om erfarenheter och insikter från fastighetsbranschen: www.sverigesfastighetsblogg.se

Fler nyheter finns på Sveriges Fastighetsblogg /Press Releaser

Visste du att CBRE även har en Nordisk Fastighetsblogg? Den heter Nordics Real Estate Blog: https://www.nordicsrealestate.com/ 

CBRE är den dominerande fastighetsrådgivaren i Sverige

Om CBRE

I Sverige har CBRE kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med runt 300 anställda. CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktion, värdering, uthyrning, hyresgästrådgivning och projektledning, fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och analys.

Med bredare och djupare kapacitet än något annat företag är CBRE den ledande konsultorganisationen i världen gällande kommersiell fastighetsrådgivning.

CBRE Group, Inc. är världens största konsultbolag gällande kommersiell fastighetsrådgivning och är noterat på New York-börsen. Företaget har mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE är med på Fortunes 500-listan och S&P 500. För mer information se www.cbre.se

For information about CBRE in English please visit www.cbre.se/en or www.cbre.com 

Yvonne Ehinger

Yvonne Ehinger

Yvonne är Head of Marketing & Communications, Nordics and Sweden. Hon har lång erfarenhet och kunskap inom intern kommunikation, marknadsföring, PR, affärsutveckling samt Brand Management. Yvonnes passion är Online och Digital kommunikation.
Kontaktuppgifter: +46733498701

yvonne.ehinger@cbre.com

Prenumerera på nya artiklar

Prenumerera på nya artiklar

Senaste inläggen